Nergisim09 Kızlar slmm saat 2-3 gıbı içtim saat 7bucuk gıbı tekrar içtim gunde ıkı defa sıkıntı olurmu içme saat aralıgım kısa dıye
ecembugra53 Nergisim09 günde ben 1 defa kullanıyordum canım sadece gece yatarken doktorun öyle verdiyse düzenli iç
Nimesay1 Nergisim09 arayı açın biraz daha.Ben de günde 2 kullanıyorum sabah akşam.Sabah 10.30 akşam 7 gibi alıyorum
fnsckn Nergisim09 ben 30. Haftaya kadar kullandım progestan, bebeğe zararı olmaz ancak fitil olarak alsanız sabah gece olarak sizin için daha az yan etkili olur 🙏🏻 Ben 200 lük olanı fitil olarak alıyordum
cansel30 Nergisim09 bende 3,5 ay kullandım ama ağızdan değişi vajinal yoldan.. doktorum bu şekilde daha sağlıklı demişti..
Nergisim09 ecembugra53 agrım var dıye verdı banada ben bugun erken içmişim korktum bebişe zarar verır dıye
Nimesay1 Nergisim09 Yok sanmam hormon neticede o.Yine doktorunuza da sorun ama tek sefer kullanmaya olmaz zannımca.
fnsckn Nergisim09 bebek için sıkıntıdan değil de içeride ilaç varken etki etmesi azalabilir yani 2. İçtiğiniz işe yaramayabilir aralığı daha uzun tutsanız daha iyi 🤗
Nergisim09 cansel30 fitile donerım de benım korkum saat aralıgı kısa ıctım bugun bebege sıkıntısı olurmu dıye
Deletedmom320 Nergisim09 günde bir sabah bir akşam benimde saatlere çok dikkat etmiyorum aslında bir sabah uyanınca genelde 7 buçuk gibi birde akşam kullanıyorum ama ben fitil olarak kullanıyorum canım
Csnsu Nergisim09 7 8 saat arası olsun bugunluk böyle olmş ama gününde saatınde ıcın hergün düzenli kullanımda yararı cok kanamanz varsa kesıyo☺️🙏🏻
Nergisim09 Csnsu saol kuzum agrı için verdıı aynen bu gunluk bole oldu bıdaha içmem zaten korktum bebege zarar vercek dıye
Deletedmom320 Nergisim09 hiç korkma canım hiç bişey olmaz uyandığın zaman bir kere alıp birde uyumadan önce alırsın bundan sonra tamamdır
RabiaMG Nergisim09 ben gunde 4 kez kullaniyorm 6 saat ara oluyor genelde tabi vajinal kullaniyorum ama oyle kullanamasam icicektim bir skinti olcagini sanmiyorm 😊