TunarinAnnesi Bildiğiniz gibi geçen gün adete 4 gün kala testim pozitif di kan verdim 1 çıkdı bugün adet günüm olmadım ağrisi bile yok test yaptım yine öyle niye böyle oluyor başina gelen varmi acaba https://imgyukle.com/i/SQsH0S
Minik_Mucizem2804 TunarinAnnesi Ayy ins vardır 🤲🏻ama başına qelen biri olarak sakın testlere aldanıpta kendini üzme bende 3 kere yaptım silik bile cıkmadı hic bi belirtim yoktu ama bizim ufaklık varmış 5.5 haftalıkken öqrendim 🐣simdi 11 haftalık olduk Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🐣
merii10 4 gün önce yaptıgınla pek bi fark yok sanki aralarında keske kan verseydin böyle terdütte kalcaksın canım betan yeni yeni yükseliyo sanırım
TunarinAnnesi merii10 sence öylemidir? Geçen günki daha belirgindi ama ) bekleyim 3 gün geçsin adetim gelmezse yine kan vericem mecbur (
merii10 TunarinAnnesi hiç belli olmaz inşalaj öyledr. Ben ilk öğrendgmde aynen cizgim böyleydi beta 9 du bnmde idrarda erkn cıktı yani herkesin cıkmıyo
Defnederen TunarinAnnesi abla inşallah vardır ama eğer yoksa birgebeningunlugu sayfası var orda adet söktürücü masaj var onu denersin aklında bulunsun strese bağlı olmazsan🙏🏻
Deletedmom316 TunarinAnnesi canim 4 gune tundleşmeli idi eslinde tundlesmesi gerekirdi ancaq men esitdiyime gore kist olan qizlarda hamilelik testi bele çixa bilir Allah üreyince versin Rabbim uzunu guldursun mende 2 ay yoxluyacam eyer hamile qalmasam hekime gedecem xeyirlisiyle
merii10 TunarinAnnesi bn iki gün art arta test yaptmıstım ve degerm arttıgı halde ikinci yaptgım test daha silikti ona hiç takılma derim
_Mother_ TunarinAnnesi canım umutsuz olma belki görünmemiştir sağlık ocağında verdiysen eğer yanılma payı olabilir kam beklediği için ama rabbim den umut kesilmez ol der ise olur 😘 bende gelecek ay denemeye başlayacağım inşallah bana sana isteyen herkese nasip olur 😘 😘
TunarinAnnesi Deletedmom316 hec olmasa InsAllah aybasim olsun gedim bu ay hekime danisim aglayim sizlayim asilama elesin 🙏