Aysenes Selen2688 ben ilk defa dun hissetim 30. Haftam kalp atişi gibi ama kısa sureli bişeydi ve 2 kere oldu hıckırık dedi arkadaşım 🤗
asianneadayi Selen2688 benimki çok sık hıçkırıyor garibim ya her gün en az 1 kez hissediyorum 20.haftadan beri şu an 33′üm çok su yutuyor 🙈
Selen2688 Tatlisannedilekk benim bugün başıma geldi canm ilk kızomda bu kadar erken hissetmemiştim kıçkırığını 28+3 bizde doktoruma yazdm korkucak bişey yok iyi birşey yazmış
Selen2688 Tatlisannedilekk benim bugün başıma geldi canm ilk kızomda bu kadar erken hissetmemiştim kıçkırığını 28+3 bizde doktoruma yazdm korkucak bişey yok iyi birşey yazmış
Tatlisannedilekk Selen2688 gün içerisinde en az 2kez hissediyorum o hıçkırdıkça bende karnımı seviyorum🤭özellikle kiraz yedikten sonra hıçkırıyor oğlum. Korkma cnm hıçkırık iyi birşeymiş bebeğin ciğer gelişimi için
Selen2688 icegul amin Rabbim inşallah o günleri tatmayı nasip etsin sizede🤲🏻bende siz gibiydim o haftalar girdiğimde acaba nasıl bir duygudur diyodum rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🥰
Moky Nasıl bı ses çıkıyor ki Bizim hıçkırığımiza benziyor mu Ben de çip diye ses duyuyorum ama emin olamadım Selen2688
Selen2688 Moky çok derinlerden ard arda gelen bişey canm kalp atımına benziyo ama anlarsın yaşadığında bi tık değişiği kalp atışının ben ilk seferde anladm yani
Selen2688 Tatlisannedilekk ayy ben de önce bi şaşırdım sonra çok duygusal bişeydi ya o hıçkırdıkça su içesim geldi rahatlasn diye😆
Ozlmrap Selen2688 ben de hep kalp atışı sanıyodum ama daha yavaş kalp atışından anladım ki hıçkırık çok sık hissediyorum ben de günde 2 kez en az diyeyim az önce uyumak istedim tık tık hissinden uyuyamadım mesela 🙂🙂
Moky Selen2688 o hıçkırık mi Evet bende de o sık sık oluyor Ben de hareket ediyor Tekme gibi bı şey yapiyo saniyodum 😊😊😊 şu anda hıçkırıyor mesela 💞💞💞
Selen2688 mom101 ben ilk kızım da yaşamıştm ama aradan 7 sene geçti bu seferkini bugün ilk defa hissettim derinlerden ard arda gelen kalp atımının bi tık değiş atışlısı canm yani benim hissettiğim böğle bişey