Melis-Diana Merhaba ben 13+4 hamileyim ve hiç kilo almadım acaba benim gibi olan var mı veya anormal bir durum mu ? Ama benim göbeğim belirginleşti biraz ve göbek bölgem genişleşti …
Tatlisannedilekk Melis-Diana cnm önemli olan senin değil bebeğin kilo alması, bu kadar erken kilo alma zaten. 27+5im 2kilo aldım sadece
Zeynepli1234 Melis-Diana ilk 5 ay kilo almadım ben hayvan gibi yememe rağmen. 5. Aydan sonra birden almaya başladım her vücut farklı
Beneklikedi 12 haftada 1 kilo almıştım. Şuan 26 dayız 6,5 kilo aldım 🙈 biraz fazla alıyorum bu ara. ay ilerledikçe kilo artışı da hızlanıyor sanki..
Seyhan0606 Bende ilk 3 ayda 4 buçuk kilo aldım şimdi 6.cı aya girdik iştahım falan azaldı normal olarak kilo alımımda azaldı :(
Tatlisannedilekk Melis-Diana benimde ilk cnm, ben almıyorum oğlum alıyor yediklerim ona yarıyor🙂 hatta doktorum böyle devam et doğumun kolay olur dedi
Melis-Diana Tatlisannedilekk ay çok güzel inşallah bende öyle olurum ve normal doğum istiyorum çünkü 🙏🥰
aezgi Melis-Diana canım bende 14 haftalığım almadım henüz göbeğim cıktı benimde belli oluyo hamile olduğum 😁 ama bu haftalarda alınmıyormus burda okuduğum kadarıyla normal herhalde
Nilis Melis-Diana 22 hafta olacam 52 kiloyum 😂bu kadar takmayın kafanıza bulantılar falan sebep oluyor ilerleyen zamanda kilo alırsınız bende alırım belki😂51 de hamile kaldım 52 kiloyum 😕