Dilan-acr 32 haftalığız iki gündür şiddetli bel agrılarım vardı ve sancılarım acilen sezeryan a alınmak zorunda kaldık 😔😔 bebeğimizin ciğerleri gelişmemiş lütfen dua eder misiniz bebeğime iyi olsun bende kucağıma alıp çıkayım hastaneden 😭😭
hope34 Dilan-acr allah şifa versin sağlıkla birlikte evinize gidin inş. İnşirah suresini okuyun. Gönlümü ferahlat diyor. Youtube dan dinliyordum sürkeli🥺
firuzeelmi Dilan-acr üzülme canım her gün onun için bir ayetl kürsü oku😍inşəAllah çıkar bende dua edicem üzülme👏🏻😘
Duru999 Dilan-acr Allah yardim etsin. Ayatel Kursu okucam simdi siz ve bebeyniz icin. Sag salim evinize donersiniz in se Allah.🤲
Dilan-acr Hepinizden allah razı olsun 😔 ciğerleri beklediğimizden de kötüymüş başka hastaneye sevk ediliyor ciğer geliştirici dün gece vuruldum sadece
Dilan-acr Bol dua istiyorum 😭 lütfen bu haftalarda Doğum yapan aynı şeyleri yaşayıp da atlatan yok mu 🥺
SeManuR06 Dilan-acr cok gecmis olsun canim. Bende 26 haftalik dogum yapmistim. Cigerleri benmde bebegimin gelismemisti. Igne vurulmustum. Insallah bebeginle sag saglim cikarsin evine
Acrzynqp Rabbim yardımcınız olsun inşallah duaların sizinle 🤲🏻 Allah’ın izni ile sağ Salim çıkın .rabbim o meleğe ve Melek koruyucu olarak sana yardım edecektir size 🌹
M_N_R Dilan-acr Canim yaa ALLAH yardimciniz olsun.Rabbim bebegine şifalat versin tez zamanda sagligina kavuşsun in şe ALLAH.Uzulme her şey yoluna girecektir.
Balance Dilan-acr iki gun once acil sezeryana alindim bebegim baska bir hastaneye sevk edildi 33 haftaya uyumlu dogdu ayni durumdayiz iki gundur uykum yok agrim var wc ye bile kalkamiyorum bebegim akciger enfeksiyonu olmus entube sekilde uyutuluyo iyi haber bekliyorum tlfn calsa kalbim cikiyo yerinden Allahim kimseyi evladiyla sinamasin aglamaktan beter oldum esimde ayni sekilde dayanacak gucum kalmadi bi iyi haber bekliyorum bende 1850 gram dogdu demin gittik bez istediler gorunce zaten dayanamadim Allah yardimcimiz olsun
Zuzuum Balance doğum kgsu iyiymiş kuzum enfeksiyon için antibiyotik uyguluyodurlar ona cvp verirse çarçabuk kavuşursunuz yanına gittiğinde bebişinle konuş ağlama yanında tut kendini hisseder seni rabbim yardımcınız olsun sağsalim kavuşun 🤲🏻
nida50 Balance Üzülmeyin, içinizi ferah tutmaya çalışın. Anneler güçlü olur, Rabbim korktuklarınızdan emin kılsın. Umut ettiklerinizi hayırlısıyla nasip etsin. Güle oynaya sağlıcakla çıkarsınız o hastaneden inşaAllah. Dua edeceğim size de.
Dilan-acr Balance allahım sizin de kucağınızı boş bırakmasın hiçbir annenin bizim oğlan biraz fazla kilolu doğru o da araştırılıyor 32 haftalığız 3150 doğdu
Zuzuum Dilan-acr kgsu falan nasıl canım doğumdan önce ciğer geliştirici vurdular mı tek sorun ciğer gelişmesi mi enfeksiyon falan var mı bunların cwpları bebişinin aşağa yukarı çıkışını belirler korkma rabbimin izniyle kavuşursun yavruna rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin canım 🤲🏻
Balance Zuzuum tutamadim kendimi onu oyle gorunce suanlik durum stabil insallah iyi olur Allah kimsenin kucagini bos birakmasin😪
Merdgn Dilan-acr Üzülme canım, çok da erken değil 27li haftalarda iyileşip çıkıyor bebişler.. Toparlayacak emin ol bebeğin için.. Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲