Bilge35 Slm kızlar ben uzun yıllardır lazer yaptırdığım için jilet kullanıyorum fakat artık uzun süre idare etmesini istediğim için hamilelik boyunca ağdaya geçiş yapmak istiyorum ama tavsiye edilmiyor pek?? Sizler ne yapıyorzunuz özel bölge icin? Yardım🙌
bebegimvebenn Bilge35 Ben yaptırıyorum bi problem yok ama göbeğim üzerindede tüy var onun için korluyorum biraz.
Ikinciyibekliyorum Bilge35 evlendiğimden beri agda yaptiriyorum cok rahat ve memnunum . Ilk kizimda doguma gidecegim gunun öncesi bile yaptirdim sezeryan olduğum icin gunu saati belliydi . Dogumdan sonra dikişler ağrılar toparlanana kadar tüylenmemiştim allaha sukur tertemiz atlatmıştım. Simdi ikinci kizima hamileyim gene gidiyorum agdaya cok rahat dün yaptirdim hatta . Baya azalma var ama kullandigim ilac ve hormonlar genede etkiliyor tüyün çıkış süresini🙂
Busozi Bilge35 hamilelikten once lazer yaptirdim komple tek tuk ciktigindada hep agda yaptrdim kuaforde suan 34+3 uz en temizi bence hemen basla 😊
SmeyyeErsoyAtlas Ben hep ağda yaptırıyorum 25. Haftadayım şuana kadar bi sıkıntı olmadı. En temizi ağda bence
Bilge35 SmeyyeErsoyAtlas o zaman bende artık başlayayım canım ya daha yeniyim simdiden alışayım. 7+6 yım 😆
Savciergoc Yok canım bence de bi sıkıntı olmaz , ben senelerdir ağda yaptırıyodum,27 haftalığız en başından beri devam ağdaya hem hamileliğim süresince daha az çıkmaya başladı benim ,1 ay da çıkan şimdi 2 buçuk ayı bile buluyo
Bilge35 Savciergoc araştırınca insanın gözünü korkutuyor yorumlar . Yok doğumu tetikliyor vs . Ondan sormak sizlere daha iyi geldi. Başlayayım bir an önce canım çok saolun😊
Simge 37+5olduk en başından beri ağda yapiyorum. Özel bölge kendim yapiyorum. Diğer yerler kuaför. Özel bölge bence başkası çekerken insan daha çok panik oluyo daha çok kasiyo. Ben kendim alma taraftariyim. Çünkü 3 gün önce bikini hariç kolple yaptirdim. Bikiniden daha çok kastim kendimi biraz rahatsız oldum
nesly Simge canım özel olacak ama özel bölgene yapabiliyor musun ? Yani görüyor musun ? Ben eğilemiyorum o kadar. Bende 21 haftalık oldum almaya korkuyorum 😕
Nilayyy Kolaylık açısından okey ama hiç bir kadın Doğum doktoru önermiyor. Ben çok araştırma yaptım. Tabi karar sizin 🤗
zeyolin Nilayyy benim doktorum kadın doğumcu değil o zaman 🤣🤣 hiçbir sorun olmaz devam edebilirsin dedi en basından beri ve tavsiye eden çok doktoru da duydum yani yanlıs bilgilendirmeyelim bence 🙂
Aysenurtsr Hamileligimden once lazer yaptirmistim, bitmisti butun seanslarim. Su an cok rahatim, cikmadida 🙂
Mavi1 Cansum1 ay ben utanırım napcam bilmiyorum 7+4 haftalık hamileyim ağdaya başlasam iyi olur ama bikini bölgem çok hassas ağdayla alamadım bir türlü
Ahmedinannesi Bilge35 ben de uzun yıllar lazere gittim o yüzden epey azalma oldu.Hamileliğim boyunca sadece 8.ayımda plastik eldivenlerle temizledim baya rahat ettim☺ağdaya cesaret edemedim🙈
Bilge35 Ahmedinannesi lazeri yarıda bıraktım diyebilirim ama yinede çook az var. Alt kısımlar hariç yok gibi . En iyisi gitmek
CansuTreci Bilge35 canım 36 ya girdim hala ağda yaptırıyorum. Erken başlarsan vücudun alışıyor. Ağdayla bile 2 haftada uzuyor tüyler hamilelikte hormonlardan. Jilet olsa hiç düşünemem heralde
deletedmom01 Bilge35 agda yaptiriyorum canim hatta bugun yine gidicem.33.haftamdayim daha iyi oluyor temizlik açısndan