DeryaMirac Nil_ hepsi çok güzel isimler çok sağolun 💕 mirza çok hoşuma gitti meriç miraç aşırı uyumlu olur aslında 😅
htckrkrs Benim de cinsiyeti kız. Hale Nil koyacağız inşAllah. 🙏Hale isminin anlamı: Ayın ve güneşin etrafındaki aydınlık, ışık demek. 💝
ZaferBaba Henüz bizim 7 haftalık olmasına rağmen nedense eşimde bende erkek olacağını düşünüyoruz 😍🥰🙈 Erkek olursa ismi şimdiden hazır : UMUT TUNÇAY veya sadece UMUT olacak ismi 🥰😎🇹🇷
busranas mlsmrtgl kızım olacak ismi Duru olacak inşallah ❤️ Eğer bir daha kızım olursa adını Miray koymayı isterim 😍
SeHer1909 mlsmrtgl Kızıma Eslem Karaca koyucam inşallah 😇 Akdeniz yöresinde ceylan yavrusuna Karaca diyoruz biz ama ayrıca ceylana benzeyen bir hayvan adı. Eslem kayınvalidemin adı Allah’a teslim olan demek 🥰
Gizemsonmezler mlsmrtgl kısmetse bebisimiz erkek adıda Tugberk yani göklerin hakimi demek 🥰 Allah ismiyle yaşatsın inşallah
AybarsBarlas Tugce1803 benim ilk oğlumun adı Aybars şuan ikinci bebeğim yolda nasipse oda erkek Barlas koyacağız allah izin verirse
Nursurazembat Benımde oğlum olucakk ama bende şu konuda fikirsizimm🤔 Alin koymak istiyorum genelde kız ismi olarak kullanılmış bi fikri olan var mı erkeğinde koyulur mu?
melike14 Benim ikizlerim olacak inşallah henüz cinsiyetleri belli değil ama isimleri hazır ☺️ tek yumurta ikizi oldukları için cinsiyetleride aynı olacak. Erkek olurlarsa Aras ve Atlas, kızlarsa Zehra ve Zümra 🙏🏻
Berrinyr mlsmrtgl ben çarkı kullanmıyoruö Bi kac defa baktım ama isimler hosuma gitmedi. Cinsiyet nedir sizin peki. Allah kucagına almayın nasip etsin sağlıkla😍🤲