Dilara58 mlsmrtgl bizimde cinsiyetimiz henüz belli değil ama kız olursa Zeynep Erva erkek olursa TUrgut Emir (turgut kayınpederimin ismi☺️)
Balyanakmom mlsmrtgl bizimde cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa buğlem erkek olursa göktuğ yada çağan 😂
sibell777 mlsmrtgl maalesef benim eşimde daha erken diyenlerden benimde beğendiğim isim egehan ama o istemiyor 😒 kararsızlık ne kötü
Melike1405 Cinsiyetimiz belli degil ama evlendigimizden beri sadece erkek isminde karar verebildik oda Yiğit Ali 💙 Kizim olucagini ogrenirsem onu ozaman dusunucez saglikli olsunda hic fark etmez 💖💙
icegul mlsmrtgl erkek olursa ben Mustafa istiyorum, eşim Hilmi 😊 ortak karar Mustafa Hilmi 🥰 Ama kız olursa o kadar çok seçenek var kii😅 Feriha, Fatma, Vera, sena, Rüveyda, Gülce, Meyra… Muhtemelen bunlardan ikisini seçicez, iki isimli olucak 🥰
Merveilkcan mlsmrtgl şık olmasından ziyade öldüğümüz zaman anlam ve isimleri ile çağrılacak daha çok anlamı olması önemli değil mi sizce de
semanurakbass Bende Erkek Akay= parıltılı ay,ışıklı ay demek Kız Simay= gümüş kadar parlak Bu iki isim cok hosuma gidiyor ve uyumlu diye dusunuyorum 😊🥰
Morduvar mlsmrtgl kızım oluyor ☀️ Cinsiyeti belli değilken ismi belliydi hatta önce ismi duyduktan sonra kızım olsun istedim. İlay ✨ - ülkenin en güzeli anlamında .
asiltosumm35 mlsmrtgl biz cinsiyetimizi daha yeni ogrendik canim. O yuzden hem erkek hem kiz ismi secmistik kiz ismi Asel = Cennet bali demek ve Muhammed suresinde geciyor erkek ismi = Arel temiz durust kimse erkek ismi = Asil soylu demek biz Asil isminde karar verdik ama kiz olsa kesin Aseldi 😍
2prensesannesi__ mlsmrtgl kızımızın ismi esma ama yanina ikinci hi isim istiyoruz bulamıyoruz. Önerilere açığız 😊