EbrarBilgem mlsmrtgl Ebrar Bilge 😍olucak Allah ın izniyle eşimin ve benim baş harflerimize uygun 🥰 Ebrar: doğru dürüst güzel huylu Bilge: bilgili olgun
eccmmnr Selenasik Kız olursa bizim de öyle olacak inşallah sizin de eşiniz PC oyunlarından mi karar verdi çünkü benimki oynadığı bir oyunda ki karakter adı olduğunu söyledi Lina yı o yüzden kız olursa Lina istiyor 😂
Silalaylom1 mlsmrtgl kiz bekliyoruz bizde Neris asel olacak adi Neris =gözbebeği Asel=bal Demek sabirsizlikla bekliyoruz
babyackgz mlsmrtgl cinsiyetimiz henüz belli değil 🌸 kız olursa babamız Zeynep, ben Mila istiyorum belki iki isim koyarız 💗 erkek olursa yine babamız Teoman istiyor bende beğeniyorum 💙
DeryaMirac mlsmrtgl bir oğlum var adı Miraç kızım olsun çok istedim ama doktor erkek dedi sağlıklı olsun ama erkek ismi bulamıyorum hiç birini beğenmiyorum içime sinmiyor 😔 yada beğendiklerim ailede fazlasıyla var…
DeryaMirac mlsmrtgl inşaAllah evet zamanım var ama ilk bebeğimde bile hastaneye doğuma gidince karar verdim oda mecburen..
fosforlukalem mlsmrtgl Kızımız olacak Allahın izniyle 😊 İsmi de Birce olacak. Tek, eşsiz, biricik anlamına geliyor 🥰🐣