Mervegcl mlsmrtgl kız olursa hep Adel Nisa koyucam diye düşünüyodum eşim de çok beğendi ismi ama ne abim ne de annem beğenmedi saçma diyolar 😕 Adel Nisa: soylu,saygın kadın.
rizelipek Mervegcl sen ve eşin beğendiyseniz dışarıya kulak asmayın her ne kadar annem de olsa o bebek ikinizin bebeği istediğiniz ismi koyun alışıyolar onlarda zamanla ☺️
Bonnusimo Henüz net olmamakla birlikte burada ki oylama sonucuda etki ederek Öykü Mira koyucaz inşallah💜
Sibelmiramiran Bonnusimo benim kızın adi da öykü mira huyu suyu da çok güzel bi kız koyun bence su an 4 yasında sozumuzu dinler
Suzi-1992 Ozgebuglem buğlem isminin söylediğiniz anlamı gerçek olmayabilir . İnternette verilen anlamı doğrulanmamış .
Es135 mlsmrtgl kızım olacak Allahn izniyle Mihrimah koycaz inşallah ❣️ iki tane de oğlum var büyük oğlumun ismi Muhammed küçük oğlum Metehan 💝
UmaysMom mlsmrtgl dün öğrendik kızımız olacağını. Ama zaten kız olursa Umay, erkek olursa Ata Han olacağı daha ben uygulamayı indirmeden önce bile belliydi 🙈 isimler bölümüne baktım bi kere, ama sadece neymiş nasılmış diye meraktan 🙈😅
DilanDag mlsmrtgl kızım olacak çok seçenek var aklımızda lavin, nilda Eslem nare isimleri hoşumuza gidiyor🌼