UrasEgeninannesi mlsmrtgl Uras Ege olacak oğlumuzun adı inşallah. Uras: Şans, talih Ege: bir çocuğun, özellikle bir öğrencinin her türlü davranışlarından sorumlu, onun işlerine bakan ve onu koruyan kimse. anlamları bu :)
dilaracicek_134 aAngel2020 bu ismin kökeni asiden geliyor tekrar düşünün derim isimler etkiliyor çünkü
Asaf-Aras Bizim de ilk oğlumuz ÖMER ASAF , Kısmet olursa inlshh doğacak bebegimize de KEMAL ARAS koyacaz😆
hhlya Kız isimleri önerim ailemde olan linda,diana,elissa,lina,liyana,sümeyye,amira ,azra,feyruz,reyyan ama benim kızım olursa ben nazlı veya inci düşünüyorum😊 çünkü dediğim gibi o saydığım isimlerin hepsi var
hhlya Nada, rana , sude , ranya ,rima yine kızlarda beğendiğim isimler erkek oğluşum olursada düşündüğüm isimler adnan kayınbabamın ismi muhammed arif babamın ismi said benim tercih ettiğim isim ve melik ismini beğenirim
2prensesannesi__ YLDRM2020 eşim mihrimah esma istiyor ama cok uzun geliyor bana bnde hüma esma istiyorum galiba 5 ay didiscez bu yüzden 😂
Besyocu42 mlsmrtgl bizde sultan isminin yanına ek arıyoruz ama daha bulamadık 😅🤦♀️ son 18 günümüz kaldı 🙈
Arslanmomy mlsmrtgl Bir sürü güzel kız ismi var öykü masal hazal ecem defne hüma daha bir sürü ama bebeğim erkekmis gibi geliyor ve erkek ismi bulamıyorum hiçbiri içime sinmiyor☹ Bazen güzel gelen oluyor sanki çocuğuma sesleniyormus gibi çağırıyorum kulağıma garip geliyor 😅