Mhtap4467 Bana fikir verin çok kararsızım.Nağme istiyorum.ama kulağa hoş gelmiyor diyor herkes.müzik öğrt.olduğum için en başından beri bu ismi düşünüyordum hep bide mihre arasında kaldım işte başka da isim olmadı içime sinen
Banuxazar Selamlar ben Azerbaycandan yaziram..kiz ismi olaram Selcan,Semra,Dilek dusundum..erkek cocuk ismi olarak Zeyd,Altay,Yunis dusunuyorum..insAllah cinsiyyetini oyrendikden sonra karar vereceyik
Mhtap4467 Canan1104 mihre biraz anlamı belirsiz yoksa güzel bir telafuzu var aslında ama anlamı net değil
Aylingkhn28 mlsmrtgl RAUF Eymen koyucaz biz inşallah RAUF, ALLAH’ın isimlerinden birşsidir. Eymen İsmi Kur’an’da geçmektedir. Meryem suresinin 52. ayeti ve Taha Suresinin 82. ayetinde kullanılmaktadır. Ayrıca Kassas Suresinin 30. Ayetinde yer alır. Bu ayetlerde Allah tarafından korunan ve talih verilen kimseleri anlatırken Eymen sözcüğü geçmektedir.
ygyldrm Merhaba kızlar bizde 25+1 haftalık olduk cinsiyetimiz kız ben ismini söylemeyim çünkü türkiyede bu isimden hiç yok ilk olucak doğumdan sonra allah nasip ederse yazıym size🧚
AysuArzu Tugce1803Merhaba can benimkide 😊😊12-13 haftasında gitmişdim erkeye benziyor sòylediler inşaAllah ben Umid yada Uĝur ismini dúşúnúyorum
Zeyn58 oznurtsplt Vera çok başka bi isim huzur mutluluk üzüntü sevinç keder herşeyi içinde barındırıyor hissi veriyor bana