EdanurZ 2subat iyi gidiyo canım henüz yapılmadı 2 hafta sonra 13 haftalıkken gideceğin 2 li test yapılacak belki belli olur 🥰
2subat EdanurZ Benimde 2li test yapıldıkdan sonra tahmin etti canım o zaman sanada bi tahminde bulunur
EdanurZ 2subat bakalım artık hayırlısı canım direk bana söylemesini istemiyorum kesinse kağıda yazıp versin cinsiyet balonu yaptırmak istiyorum 🥰
rabiass 2subat çok şükür iyi gidiyoruz hep böyle devam etmesi dileğiyle 😍 pazartesi günü ikili test var bakalım belki tahminde bulunur doktorum ❤️
2subat rabiass İnşallah hep istediğin gibi devam eder canım genelde 2li testden sonra bi tahminde bulunuluyo sanırım illa ki sanada minik bi tahmin yapar
EdanurZ 2subat hayırlısı olsun canım ilk gebeliğim ikiside yok hangisi olursa olsun ikisine de çok sevinirim 🥰
2subat EdanurZ Kesinlikle benim de ilk gebeliğim cinsiyet hiç önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım yeter
Nagi-09 2subat Sıcaklar dışında her şey iyi çok şükür.Doktorumuz cinsiyetini söyledi.Bebişimiz erkek.Zaten hep öyle hissediyordum şaşırmadım🙂
2subat Nagi-09 Erkek senesi sanırım bu sene 🥰 evet sıcaklar çok fena bunaltıyo insanları ekstrada biz hamişleri
Rabia30-Adem 2subat mide bulantısı dışın da çok şükür iyi gidiyor 14+1 olduk daha öğrenemedik cinsiyetini pazarte günü inşallah öğrenirim 🤗
Snszasla 2subat güzel gidiyo çok şükür tabi bulantı dışında 😏🤢ne zaman geçeceğim çok merak ediyorum valla ya tahmini olarak kız dedi doktor ama netleştirmek için ilerleyen haftalarda bakalım dedi ben kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyorum 😀 çok fazla gittik çünkü doktora
2subat Snszasla Çok fazla gidip ultrasona girmek iyi değil diyolar ama doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların benim hiç olmadı diyecek kadar az oldu bulantım
ysmkml Bana kız dedi yüzde 90 ama bakalım 25inde randevum benimde 😊 bende bı yorgunluk halsizlik var sıcaklardan herhalde onun dışında iyiyim iştahım açıldı bide biraz ilk haftalar çok yiyordum sonra bı durgunluk dönemi oldu şimdi yine başladı 🙈
2subat ysmkml Ya ben korkuyorum yemek yemeye kilo alırım da doktor laf söyler diye 😂 bendede uyku hali var çok fena