BetulBora Pelbtgn bende aynı durumdayım daha çok aşağı inmemiş demişti 10 gün önce şimdi ne durumda bilmiyorum
BetulBora Elifcoskun78 kesinlikle bel bacak ağrısı yorgunluk sıcaklar bi mutfak toplamak 1 günümü alıyo 😂
Elifcoskun78 BetulBora aynen oyle valla hep yatasım var her sancıyı doğum sancısı sanıp gecince hüsrana uğramak oyy oyy 😂
Sblomr BetulBora bennn ama ağrı giriyor bana ya inş doğum anında çok ayrım olmaz korkuyorum 😩 bu arada 39+1 iz
BetulBora Sblomr nasıl oluyo ağrın canım benim sadece bebek hareket ettikte alt tarafta batma şeklinde baskı oluyo
Sblomr BetulBora valla adet sancısı gibi canım bacağım belim.. bide yatıyorum mesela kalktığım da ayağa hem vajinamda baskı ağrı oluyor hem de belimde.. ama uzanınca geçiyor o yüzden yalancı sancılar.. nts de sancım hiç çıkmıyor 🤷♀️🤦♀️
BetulBora Elifcoskun78 gerçekten ya cinsiyeti ne bebeğinin benimki erkek erkekler geç geliyo diyorlar ama bilmiyorum 😀
Melisaasilem BetulBora bugün hastanede bir Kadın 40. Haftasındaydı doktor 1 hafta daha dursun doğmazsa bakarız dedi onun 3. Gebeliğiymiş
BetulBora Elifcoskun78 Melisaasilem o zaman beni hiç almaz sezaryena ilk gebeliğim çünkü demekki 41e kadar yolu var hiç umudum yok normal olacağından çünkü
tugce67-67 BetulBora bizde 39+4 aynı şekil bekliyoruz,hiç bir belirti yok .doğmazsa 17 sinde suni sancı dedi😂
BetulBora tugce67-67 benim leğen kemiğimde çıkıntı varmış normal olmazsa suni vermicez dedi doktor o yüzden merak ediyorum ne kadar daha beklicek 🤷🏻♀️