Seymaa_ Yavrusununannesi___ yok ya olurmu su tadımı var içerken sanki,çevreye kalırsa herşeye bişey bulurlar,neden doktorlar demiyor öyle bişey
Yavrusununannesi___ Berra20 sağolsun o konuda eşim de çok yardımcı oluyor Yeri geliyor yumurta kırmayı bile bilmezken bana bisryler hazırlayıp getiriyor . Allah bin kez razı olsun eşlerimizden 😊
Seymaa_ Yavrusununannesi___ aynen işte ama pastörize edilmemiş sütte önerilmiyor bende öyle okumuştum bir yerde aman süttür işte hiç yoktan iyi ben faydalı olduğunu düşünüyorum geceleri kuruyemişle birlikte içerim hep hareketlenir
Deletedmom281 Yavrusununannesi___ ✅Meyve sıkma makinan varsa hergün Farklı meyve kokteylleri yapıp iç canım ben öyle yapıyordum. Hem de bebişe de çok iyi geliyor her anlamda
koseoglu-elif33 Yavrusununannesi___ valla kızlar bn bardağa pekmez katıyorum yarıdan az şekilde üstüne su doldurup karıştırıyorum onu içiyorum sulu pekmez hem sağlıklı hemde serinletici
Darkgod Yavrusununannesi___ haftası büyük olduğu için doğum kolaylaştırıcı Ada çayı böğürtlen yaprağı çayı vs
Yasemin00 Yavrusununannesi___ bilmemki benim olmuyor limonu sadece yedigim zaman tansiyonum düşürüyorda limonata içtigim zaman olmuyor öle bişey çok şükür
HamzaMoms Yavrusununannesi___ canım bende meyve kompostosu içiyorum hazır meyve suyu içeçeğime yapmasıda cok basit hem cokta faydalı ayrıca kahvaltıdan sonra mutlaka bir fincan kahve ve günde en az 3 lt su tüketiyorum
EsraUmt Yavrusununannesi___ bu mesaide bulursan vişne ve kızılcık kaynat meyve suyu yap miss at dolaba serin serin iç ben 2 kilo vişneci yaptım.