Yavrusununannesi___ Kızlar çay benim için su gibi olmuş artık içmeden yapamazdım taa ki hamile kalana kadar 😁 şimdi kahvaltı da Çayı yok denecek kadar az tüketiyorum limon sıkıyorum vs. Ama ne içmem gerektiğini bilmiyorum hazır içeceklere yöneliyoruz hep meyve suyu vb. Ne yapmalıyım siz neler içiyorsunuz
mina_mom Yavrusununannesi___ valla canım ben günlük 4 litre sudan başka içecek içmiyorum bazen çok nadir kahvaltıda çok açık bi çay içersem icerim zaten çayla aram yok onun dışında sadece su 😊
Yasemin00 Yavrusununannesi___ kendin evde limonata yap canım ben sık yapıyorum sacak havalarda çok güzel gidiyor veyada vişne suyu kaynat varsa buzlugunda vişnen ben erik kompostosu dahi içiyorum kahvaltıda
Seymaa_ Yavrusununannesi___ ben sütle kahvaltı yapıyorum cnm,bende çaycıyımdır normalde ama yapcak bişey yok meyve suları çok tatlı geliyor bana bazen içmem yani kırk yılda bir
esraskrdn Yavrusununannesi___ Ya süt ya da karadut özünü sulandırıp meyve suyu yaparak içiyorum. Çok da lezzetli tavsiye ederim☺️
Yavrusununannesi___ mina_mom ben haddinden fazla su içersem midemi bulandırıyo haddinden fazla dediğim de 1 bardaktan fazlası
ipekcim doktor bana ada çayı iç dedi 37 haftalıgiz . Kahvaltının yanına gider mi bilmiyorum ben kahvaltıdan sonra içmeyi tercih ediyorum
Dmrasln ipekcim Rahim de kasılma yaptığını duymuştum o yüzden mi önerdi doktorunuz bende 39 haftaligim bitki çayi oldugu için güvenemiyordum doktoruma sormayı da unuttum ama doktor dediyse içilebilir o zaman
Yavrusununannesi___ ipekcim AA normalde bana bitki çayları yasak demişti internetten de araştırdım her türlüsünü önermiyorlar genelde
Yavrusununannesi___ Seymaa_ bende içemem canım ama cevremdekiler ha su içmişsin ha paket süt diyorlar
sevilay_isikacar Yavrusununannesi___ canım hava çok sıcak ve sonuçta hamileyiz ben saat 6 olmadan 3 litre suyu içmiş oluyorum sürekli tuvalete gitsem de su bebeğe en iyi gelen şey artık çay hiç içmiyorum şekersiz içemem diye ama.1 bardak su çok az
Darkgod Yavrusununannesi___ haftası büyük olduğu için doğum kolaylaştırıcı Ada çayı böğürtlen yaprağı çayı vs
Yavrusununannesi___ esraskrdn benimde annemin yaptığı armut pekmezi var onu sulandırıp içiyorum esraskrdn evet armut pekmezi var bende de onu yapabilirim
Seymaa_ Yavrusununannesi___ yok ya olurmu su tadımı var içerken sanki,çevreye kalırsa herşeye bişey bulurlar,neden doktorlar demiyor öyle bişey
Berra20 Yavrusununannesi___ canm tam mevsimi kiraz murdum erigi bi kac erik cesidi fln koy tencere kaynat. Sonra süz dolaba koy. Istersen icine cubuk tarcm karanfil fl da koy. Ister sadece kirazi kaynat muhtesemoluyo 😋
Yavrusununannesi___ Berra20 mutfakla aram yok bikaç gündür içimden hiç bisey yapmak gelmiyor kaç gündür demekki böyle oluyormus açlık hissim sürekli var ama canımda hiç bisey istemiyor 😔
RabiaMG Yavrusununannesi___ hamileligimin basinda cay, kahve tiksinmistim zaten kendim evde hosaf yapip kahvaltida onu iciyordum sekerim cikana kadar suan bisey icmiyorum arada sekersiz cay iciyorum😊 kendinin hosaf kaynatip dolaba koyabilirsiniz hergun icersiniz 😊