HafsaRumeysa AydanB korkmamaya calis nasil olacaksa 🤦♀️ bende ilkinde asiri korktum tansiyonum dustu annem o anki halimi.hala anlatir bana seni hic oyle gormemistim diye asiri korkunca bebek yukari cikti acilmam zaten pek yoktu suni sanci vermislerdi doktor bakti az olan acilmanda gitmis kitledin resmen butun yollari demisti
AydanB HafsaRumeysa calisiyorum kendimi motive etmeye calisiyorum 1 ayim kaldi doguma kendimde o gucu de goremiyorum cok moral bozucu birsey😔
Serapguneylii AydanB ov 37.hafta ilk nst için sanki biraz geç değil mi ya, 38 de falan çatı muayenesi yapılıyor zaten, yani genelde doktorlar 32-35 haftaları arasında yapmaya başlıyor nst yi diye biliyorum ben, ama tabi illa ki her doktor farklıdır 😊
Nisaipeek AydanB bende 35+1im hiç girmedim daha 36 da gel nstye baglayalım dedi heralde bundan sonra her hafta girerim. Haftaya randevum var insallah 🙏🏻
Ozlemkubra AydanB ilk suyu az demişti ama 3 güne düzeldi. Progestan kullanıyodum onu bırakınca tedbir amaçla çağırıyor
HafsaRumeysa AydanB doktorunda verdigi moral destek onemli canm benm doktorum mecbur kalmadikca sezeryan yapmiyo banada dedi ilki sezeryan ama aradan zaman gecmis normal dogum istiyomusun dedi istiyorum ama sadece istiyorum iste ilk hamileligimde asiri korku yuzunden normal olmadi zaten dedim guzel konusuyo cesart veriyo
RuzgarsMommy Bende ilk defa dün girdim 35 de demisti doktorum Girdim ama sıfır hic sancı çıkmadı güzel dedi doktor bundan sonra her hafta çağırıyor kontrole son 3 4 hafta diye her hafta nst olcakmis Sizi de alir bence bidahaki kontrolünüzde
RuzgarsMommy AydanB riskli bi durumun yok demek ki canım agirdan aliyor doktorun Beni de aldi ama çıkmadı Endise etme agrib va olursa git nst ye bakarlar artkk
Merph AydanB ben 36+6 gunlugum daha gecen iki gun once gittim girdim biraz sancim cikti 😬 baya da kafasi asagidaymis bakalim beni neler bekliyor onun oncesi 30 da bir girmistim benzer agrilar vardi ama yakanci afriymis
AydanB Merph ya sancini sen hissettin mi acaba? Nasil biseydi benim rahim ici sizlama var dunden beri gelip gidiyo 🤔😊
Merph AydanB adet sancisi gibiydi benim belime ve kasiklarima vuruyor ordan anladim ama bole benim adet zamanim cok cok zor gectigi icin bu bana normal birsey gibi geldi yani yalanci sancidir diye dusunmustum ama doktor sancin cikti diyince sasirdim biraz hissettin mi dedi ben de az dedim hafif hissettim
AydanB RuzgarsMommy orasi oyle dogru da insan biraz ilgi bekliyo doktorundan sonucta benim ilk hamileligim bilmedigim cok sey var benim doktorum cok uyusuk ve sessiz bi adam sormadan cevap vermiyo 🤔😊
Nils AydanB bende 34+2 yim dr en son 32 de muayene etti temmuzun 3.haftası gel dedi 36 37 oluyorum herşeyi yolundaymış ağrın filan yoksa nst ye gerek omadığını düşünüyordur