Berfin_kycn AydanB evet her nst de 15 tl ücret veriyoruz yani sancım yok ağrım yok diyorum illa nst ye gir diyor giriyorm çıkmıyor ha tamam normal diyo zaten ağrım yok sancım yok diyorum olsun diyo🤷♀️yani sırf para almak için belki diyeceksin 15 tlyle zengin olunmaz ama o 15 tl de vala kolay kazanılmıyor ve herkesten 15 tl 15 tl ne kdr para olur doktorun en iyisni söylemiş🥰❣️
AydanB Berfin_kycn aaa olur mu oyle sey cocuguna bisey alirsin o parayla sasirdim hastane karsiliyo saniyodum 😯 neyse ben 1 kere giricem galiba 😂
Berfin_kycn AydanB yokkız para veriyorsun ayriyeten zorla nstye katıyordu bende bilerek 3 hafta gitmedim doktora en son🤣🤣 35 de girdim birde o gün girdm nstye 37 de yani haftaya gel dedi haftaya gitsem büyük ihtimalle yine nst ister 37 den sonrası normal hani ama öncesi ne bileyim ya😅🤦♀️🤷♀️
AydanB Berfin_kycn o zaman benim doktor iyi ki istememis desene 😂😂 icim rahatladi valla aman sende cozmussun doktorunu dikkat et baksana ha bire nst istiyomus 😂😂
Berfin_kycn AydanB zaten değiştim yani daha doğrusu mecburiyetten bu doktor da hani 37 den sonra gitmeye başladm doğum için gir dedi normal buldum onu çünkü 😅37 den sonra normal ama 32 de sancı yok ağrı yok bişey yok zorla nstye gönderiyordu😅😅doktoruna teşekkür et
AydanB Berfin_kycn hahaha alemsin ve haklisin canim icin en cok hangisinde rahat ettiyse ona git bence 😊😊
ecrinefsaerva AydanB bencede çok uzun sonuçta doğum yakın oluyor ve 37. Haftaya kadar baya zaman var. Eğer sağlık ocağı yakınınızdaysa bi orda nst ye girin derim. Madem Dr nuz bakmıyor
LeylaEce Ececem tam net bilmiyorum kuzum ama benden önceki giren bayana 40 tl dediler yine ben girince haber ederim sana
HafsaRumeysa AydanB imkaniniz varsa normal yapmaya calisin keske bende yapabilsem benm ikinci dogum olacak insAllah
AydanB HafsaRumeysa valla imkanim var gibi gozukuyo suanlik ama cok korkum var buda beni asiri strese sokuyo 😔
HafsaRumeysa AydanB korkmamaya calis nasil olacaksa 🤦♀️ bende ilkinde asiri korktum tansiyonum dustu annem o anki halimi.hala anlatir bana seni hic oyle gormemistim diye asiri korkunca bebek yukari cikti acilmam zaten pek yoktu suni sanci vermislerdi doktor bakti az olan acilmanda gitmis kitledin resmen butun yollari demisti
Serapguneylii AydanB ben en son gittiğimde 32+4 falandım, doktorum bir dahaki kontrol 3 hafta sonra, o zaman geldiğinde nst ye sokacağız artık seni falan dedi bilgilendirdi 😊
Serapguneylii AydanB ov 37.hafta ilk nst için sanki biraz geç değil mi ya, 38 de falan çatı muayenesi yapılıyor zaten, yani genelde doktorlar 32-35 haftaları arasında yapmaya başlıyor nst yi diye biliyorum ben, ama tabi illa ki her doktor farklıdır 😊