Anne_34 Allah razı olsun cnm Rabbim sna da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah annem vefat ettiği zamın bn 22 yaşındaydım biz 6 kardeşiz üç kız üç erkek abimden sonra bn geliyorum büyük olarak babam hemen evlendi biz kendi başımıza büyüdük 22 yaşında kaynana oldum zaten sanki annemin yerine ben geçtim kardeşlerime sahip çıkmaya çalıştım hepimiz br birimize destek olduk he br birimizde uzağız ama telefonda olsun arada yanlarına gidiyorum onlarda geliyor maddi manevi hep bir birimize destek olduk Benin çocuklarla birlikte TM 9 torunum var diyorum en küçük kız kardeşim bna hiç abla demez anne der iki gelinim iki damadım var Rabbim nasip ederse br kaç sene sonra üçüncü gelinim de olur bn şimdi 31 yaşındayım ama çok erken yaşta yaşlanın diye bilirim bedenim 31 ama ruhum 80 90 gibi hissediyorum yanlızken ama kalabalık ortamlarda bna hep çocuk ruhlusun bu kadar sıkıntıya rağmen nasıl gülmeye başarıyorsun çevreni nasıl mutlu ediyorsun diyorlar o dışım ama içimi bi bilseler gündüzleri hep pozetif mutluluk saçan br anne br kaynana geceleri başına yastığa koyduğum zaman küçücük br kız çocuğu annesini arıyan iki gözü ağlamaktan şiş sümüklü br kız çocuğu oluyorum işte kaynanam çok anacı değil Rabbim ona da 6 evlat vermiş ama çok kıymetlerini bilmiyor eşim annesi hayata olduğu halde anne sevgisizliği yaşıyor onun için üzülüyorum ama oda herhalde üzülmek istemiyor ki onlardan uzak durmaya çalışıyor hep şunu diyor keşke Ailem başkalarına ailesi gibi olsa ondan dolayı çocukları bna çok kıymet veriyor bnde aynı şey Allah büyük bu dünyada br imtihan içindeyiz demeki bizde ailmizle intihanlaşacaktık çok şükür gende belki bundan daha beteri yoktur ama herkes kedi gücüne göre beter işte