Gurbetkusuu 37+6 olduk ne gelen var ne giden ne zaman gelecek acaba.. artık gelmesini istiyorum kavuşmak istiyorum.. sizler ne durumdasınız Temmuz anne adayları ?
Berfin_kycn Gurbetkusuu bizde 37+3 olduk daha dün geldim hastaneden hiç açılma yok ve bayram bebeği olacak dedi böyle giderse ben 😒😕🤦♀️🙈okdr erken gelsin istiyorm ki galiba geç gelecek
Melikee41 Gurbetkusuu b Gurbetkusuu bizde 37+6 olduk kızımla yarın sabah hastaneye gidecem bakalım her şey yarın belli olacak
Gurbetkusuu Berfin_kycn bende bayramdan önce gelsin istiyorum normal hesaplanan doğumum 25 Temmuz ama artık uyuyamıyorum.. Rahmimde baskı var ama ne nişan geldi ne su 😂 gelse uçacacam hastaneye of of
Deryaserkan 37+ 5 de biz olduk hiç gelecek gibi değil iyice yoruldum gelsin istiyorum bir yandan da korkuyorum çok nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏼♀️
Gurbetkusuu Deryaserkan hiç korkmuyorum ben gelsin diye sürekli squat yapıyorum korkulacak da bir şey yok bence kuzum ya Allah bize bu gücü kuvveti vermiş Allah’ın izniyle üstesinden geliriz.😊
Berfin_kycn Gurbetkusuu dün gece 11 e kdr temizlk yapıyordum hiç oturmadım dip köşe süpürdüm sildm 🤣🤷♀️🤷♀️sonuç bel ağrısı rahimde baskı hep var gerçi ve ayak taban ağrısı ne sancı ne bişey yok😅😅biz sac ekmeği yapıyoruz o gün sac ekmeği yaptm bu halimle 15-20 kilo herkes dedi sen o ekmeği yaptn kesin gelir bebek sonuç gelmedi 🤣ekmek yaptn gelmediyse artk geç gelir dediler umudum gitti😅🤷♀️
Mervemia6 HafsaRumeysa bizde sizden bir gün öndeyiz 37+4 haftaya Cumartesi de bizim Doğum Allah’ın izniyle 😍😍
Yusufcuk6 HafsaRumeysa canım seninle aynıyım allahin izniyle paşam erken gelmezse 17 temmuzda yatış hastaneye hadi gözümüz aydın
Babyveannesi Kızlar benimde ağustos sonu eylül başı görünüyor doğumum acaba bendemi doğum yaklaşınca sizin gibi hemen doğmasını istiycem🥰
Gurbetkusuu Babyveannesi hem de nasıl isteyeceksin, her gün acaba bugün akşam gelir mi diye yastığına koyacaksın başını 😂
Busratm Gurbetkusuu Ben de öyle diyordum. 36. haftaya kadar progestane kullandım şimdi de doğsun diye uğraşıyorum 😅
1anneadayi_ Gurbetkusuu 40+0 merhaba canım 🙈😂 durun nolur önce biz doğuralım 🙈 Rabbim saglıkla hayrlsııyla kucagımıza nasip etsin inşallah🌸
Babyveannesi Gurbetkusuu yaa az zamanım var ama yinede öyle düşünebilcekmiyim tereddütteyim galiba doğum korkumdan dolayı🙈☺️
Babyveannesi Gurbetkusuu evettt bence öyle😀😀hamilelik durumuna alıştım galiba hep böyle sürcekmiş gibi geliyor bide happy kids te annelerin yazdıklarından gözüm korkuyor hamilelik daha rahatmış öyle diyolar
Gurbetkusuu Babyveannesi kimse deneyimlemeden bilemez her çocuk sahibi anne diyor ki keşke karnımda duraydı 😂 ben de diyorum ki doğsun artık
Yildizsevgi 40+2 bide beni düşünün yaaa her gece bir umut diyorum ama yok benimde 32. Haftadan beri bas asagi duruyo ama kanala girmemis dedi doktor sali gününe kadar gelmezse suniyle başlatılacak halen ne sanci var ne açılma