Kızlar bu ilacı kullananlar var mı ben bunu aç karnına sabah kahvaltıdan bi saat önce alıyorum şuan 22 haftalığım kaçıncı haftaya kadar devam edicem sizler nasıl yaptınız ?

@Esrayigit Demir ilacı bu,sabahları aç karına içilmesi öneriyor ve 2 saat öncesinde çay,süt içmemeniz lazım.Eğer hemoglabin yükselmezse doğuma kadar kullanılıyor.

Mihre aynen bende aç karnına içiyorum kahvaltıdan bi saat önce

37 haftalığım hala kullanıyorum son güne kadar devam dedi

Esrayigit İlk başlarda bunu kullanıyordum.bende şimdi.degiştirdim kan hapımı gyno feron kullanıyorum kapsul olan bagazımı yaktı hep gyno feron olan daha güzel ve tatlı dıraje olanlardan 😋😊

Esrayigit bunu dr vermiyormu ?? Burda soruyorsunuz herkesin kullanımı neticede farklı

Esrayigit ben cuma günü doğum yaptım doğumdan sonra verdi doktorum. Öncesinde kullanmadım

Esrayigit bende yeni başladım buna ama sabahları aç karnına içmesi zor oluyor bide dışkısı siyahlaşan var mı normal mi öyle olması acaba 🤔

Esrayigit doğuma kadar kullan demişti doktorum doğum yaptım hala kullanıyorum 4. Aya kadar kullanacakmışım. Ben hep gece yatmadan içiyordum hamileyken 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında hiçbişey yiyip içmezsen mide bulantın olmaz demişti doktor.