Poyrazefenin_annesiii Kizlar 27 haftalık hamileyim bebeğim doğar doğmaz sünnet yaptırmak istiyorum ama sizce çok mu erken. Bir şey olur mu bakabilir miyim. Aranızda yaptıran oldu mu nasıl. Yada yaptıracak olan var mı endişeliyim 😟
Elifdoan Poyrazefenin_annesiii çocuk doktoruyla gorusursun canım bunu, bebeğin sağlık durumu vs uygunsa yaptırırsın bez içinde bide tazeyken daha hızlı iyileşiyormus.
Elifdoan Poyrazefenin_annesiii ama bende 40i çıkmadan düşünüyorum yaptırmayı bişey anlamadan iyileşsin kıyamam yoksa 😂😍
Aynurr16 Poyrazefenin_annesiii eğer penis ölçüsü yeterliyse bende hemen yaptırıcam ileride psikolojik açıdan bazı çocuklara kötü etki yapıyomuş bide bebekler çocuklara nazaran daha çabuk iyileşiyo
Elif_gur12 Poyrazefenin_annesiii canım doğar doğmaz yaptırma göbeği düşsün öyle yaptır ben öyle yaptıracağım ilk 5 gün bebek vücudunda ödem oluyormuş 5 gün bekleyin sonra sünnet ettirin diye tavsiye ediyor doktorlar
Aytarr1- 38 haftalık hamileyim bende doğunca yaptırmayı düşünüyorum nasipse. Yeğenime o şekilde yaptırdık ve çok kısa sürede iyileşti. Bence güzel ve sağlıklı bişey 🌷
Poyrazefenin_annesiii Aytarr1- bende öyle düşünüyorum acaba çok mu erken davranırım diyorum ama bilmiyorum ki
ozlmnhl Gizemito canım göbek bağı düşmeden yaptırırsan 1günde iyileşiyormuş yarası bence bekleme hemen yaptır ama yinede sen bilirsin🥰🌸
Aytarr1- Poyrazefenin_annesiii yine bı araştırın isterseniz en fazla bı ay sonra yaptırmayı düşünüyorum bende
acelyaorg Poyrazefenin_annesiii yok o şekil yaptırmayın ben 1 aylıkken yaptım ve pişmanım en güzeli 10 günlükken ozaman dha uykulu oluyor bebişler çok bilinçli olmuyorlar
cansu28 Bende yaptırcaktım hemen ama sarılık olur diye dıyduğumdan 40 çıktıktan sonra olur dediklerinden erteledim . Sünnet doktoru demiş
acelyaorg Poyrazefenin_annesiii şimdi sünnet aslında acısını hissetmiyor ama bacakları çok hareketli oldupu için bezi sıkıltırıyor biz çözümü kağıt bardağı kesip oraya koymakta bulduk iki güne geçti zaten birde uykusunun ağır olduğu dönemde çok anlamıyorlar bacaklarını biri tutuyor doktor sünnet ederken aslında ondan korkuyorlar 1 aylık faln ama maşşallah çocuklarımız artık folik asitten mi ney 4 aylık çocuk gibi o aylarda en güzeli ilk haftalar