Ben 16. Haftaya girdim bugün hiç hissedemiyorum 😄
15.haftada bebek hareketi
@Ozgecetindag evet ilk çocuk belki de bana öyle geliyor vücudumu fazla dinliyorum bu aralar 😉 Birde bazen göbeğim atıyor bazen atmıyor o neden acaba 😅
Duyguork göbegin atma sebebi damarlardan canım 20.23 haftalarda bile dısardan kolay kolay görünmez cocuk hareketleri saolsun bagırsaklarımız damarlarmız kan artısımız kalp ritmimiz bütün vucutda hissedildiği için😀 hepsi cocık hareketi geliyor 13 haftamdan itibaren post acıyodum bebek hareleti söyle böyle 16 da falan yok arkadas kimse olur demiyor doktorumda dahil en son gercek hareketkeri hissedince ha evet onlar değilmiş dedim simdide yerinde durmuyo😅
Duyguork bende hissediyor gibiyim nasıl hissettiniz 😊
Duyguork bende o haftada hissettim canım 16. Haftama girdim bu haftada hiç hissetmedim 😒
@Duygu4444 garipti ya otururken ufak Kıpırtı gibi bişeyler oldu içimde minik ayaklarıyla pıt pıt gibi hiç aklımda yoktu ve daha önce öyle bişey hissetmedim 😇
14+4 bende elektrık çarpması gibi ani bişe hissedip irkiliyorum 😳 bu neden olur ki
2020ARALIK hiç bel ve kaşık ağrınız oluyor mu bu haftada ben 15+3 hastalığın arada agrım oluyor merak ediyorum
Mina00 yok canım olmuyor bende şükür ama sende oluyorsada bence korkma normaldir muhtemelen
2020ARALIK ya internette falan normal diyor ama ben yine de tedirgin oluyorum enfeksiyon var beni korkutuyor
Mina00 enfeksiyondan olabilir belki bak o aklıma gelmedi 😑
2020ARALIK enfeksiyonun var zaten tedirgin ediyor beni
Duyguork 2. gebeliginse belki canım ama ben bile 19. haftaya gircem yarın 18+4 de ilk defa net hissettim