Papatya011 Kızlar civilden hastane çıkışı sipariş ettim içinde kuşak var bu kuşağın ne işe yaradığını bilen var mı
Hatice97 Papatya011 canım bende bu hastane setini çok beğendim almayı düşünüyorum eline ulaştı mı siparişin nasıl memnun musun?
Filiztuana Papatya011 sayenizde benden öğrenmiş oldum 2. Gebeliğim olmasına rağmen çoğu hastane çıkışlarında yok sanırım olsa kesin duyardım 😂👍
Rabiatrr Göbeğine sarılıyo galiba canım tam bi bilgim yok ama annemle müslimin bezi aldık bende ondan kuşak diktim daha doğrusu annem diktirtti göbeği için dedi ama anlamadım 😄
Papatya011 Rabiatrr benimde kafam karıştı genelde hastane çıkışlarında kuşak olmuyor ya canım 😂 bakıp bakıp düşündüm bu ne işe yarayacak diye 😂😁
Zcarkit Papatya011 çok hoş bir takım bende beğendim. Kuşak göbek için mantikli gibi. Ya da beşiğin kenarına tak ziyarete gelenler para, altın taksin 😂😂😅
Naylonbranda Papatya011 bebeğin beline sararar canım.hatta eskiler bel kuşağı derler bebeklere dikerler diye biliyorum bebegi daha sağlam tutmak icin
Papatya011 Busu teşekkür ederim canım bu konularda fazla tecrübesizim çevremde de pek görmedim evin tek kızı benim zaten yiğenim filan olsaydı ordan biraz öğrenirdim😁😁
Busu Papatya011 olabilir canım insanz bilmediğim seyler muhakkak ki oluyor 🌸 benim de ilk gebeliğim ama kardeşim den biliyorum onu kendim büyüttüm de 😂
Papatya011 Busu 2 kardeşiz erkek kardeşimde daha 20 yaşında o yüzden hiç deneyimim olmadı malesef böyle olunca insan bir tık daha zorlanıyor deneme yanılma yoluyla öğreneceğiz artık😊
Papatya011 Yagmurispir_ evet indirim vardı civilde gece fırsatı görünce beğendim bende zaten hastane çıkışı arayışı içindeydim😊
Papatya011 Hatice97 dün gece civilde gece fırsatı vardı orda görünce sipariş ettim sabaha kargoya vermişler canım daha görmedim o yüzden ama güzele benziyor kuması penye değil 😊
Papatya011 Filiztuana aynen bende ilk defa bu setin içinde gördüm anneme sordum o da bir haber 😁 sandı kendim belime sarcam büyük bir kuşak😁