Hatice97 Gulsevin canım aralıklı oluyor ama bereket edince oluyor durduğunda geçiyor doktora gittim bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi bilmiyorum bende 2 gün oldu hala da aynı
Aylaninannesi Hatice97 böyle olması normal , sancı dedikleriniz rahim kasılması , bebek iyiyse sorun yoktur
Burcum34 Hatice97 bendede olmuştu sağ tarafıma sancı girmişti hareket ettikçe daha cok oluyoru bende gittim doktora bebek kafasını dayamış sag tarafa oyuzden sancı yapmış
Hatice97 Burcum34 evet canım benim de doktor aynısını söyledi kafasını sağ tarafa vermiş diye sancım oluyor dedi
GulcanYvz Hatice97 benimde kalbimde çarpıntı yapıyor kaburga kısmına çok baskı yapıyor vuruyor bu aralar 🙄veeee canımmm hiç bişey yapmak istemiyor daha eksiklerim var ve bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem gerek aşırı üşeniyorum 😔az iş yapıyorum kendimi koltuğa atıyorum
Hatice97 GulcanYvz ben daha alışverişe bu hafta çıkacam bir iki parça bişey almışım inşallah sancılarım geçer de bu hafta sonu hallederim herşeyini
GulcanYvz Hatice97 valla kuzum çok zor oluyor hep sıcak hem biz ağırlaştık birde maskelerle ölüm resmen alışveriş 1kere gidince de bitmiyor ki yoruluyorsun biraz halledip geliyorsun herşey içine sinerek olsun istiyorsun inş senin öyle olmaz 1 kerede halledip gelirsin 🤗
Esmaemir17 Hatice97 merhaba bende 30 haftalığım canım benim de aynı doktor çok hareketli bebeğin demişti ve sürekli karnım taş gibi oluyor kasık agrılarım oluyor bende yarın gidicem doktora çünkü agrılar bazen dayanılmaz oluyor😔İlk oğlumda hamilelik nedir bilmiyordum bile ama bu gebelik agrılarla geçiyor rabbim hepimizi hayırlısı ile evlatlarımıza kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hatice97 GulcanYvz sıcaklar beni çok korkutuyor bakalım biraz toparlanıp çıkacağım inşallah zaten ufak tefek şeyler kalmış hastane çıkışı kendime pijama takımı falan alacağım eylül 15 i gibi doğumum
GulcanYvz Hatice97 benimde 11 Eylül gibi gözüküyor ama ben Eylül ayını saymıyorum nolur nolmaz erken gelen çok bebiş var 🤭erkenden işlerimizi halletmek en iyisi
Hatice97 GulcanYvz öyle tabi Canım vaka bana kalsa ben eylül sonu gelsin isterim😂😂 havalar biraz daha serin olur oğlumu ağustosun son haftasında doğurdum o dilimler o sıcaklar ayhhh hiç unutamıyorum
perihankrkya Hatice97 36+1im 1cm acilmam var sancim giriyor bebe de sancı cikti ve evdeyim galiba 2veya3 gune dogurucam bende . Sancilarini takip et sen yine de kuzum ne olur ne olmaz benim paşa gibi erken gelmek ister bide.
Hatice97 perihankrkya Canım eski bir ebenin yanına gittim baktı karnıma bebeğin ayağı rahim ağzına girmiş dedi eliyle masaj yaptı bebek ayağını çıkarana kadar yemin ederim nefesim açıldı resmen kendime geldim çok şükür
Hatice97 perihankrkya ve karnıma bakar bakmaz bebeğin çok hareketli durmuyor dedi gerçekten de öyle bir saniye durmak bilmiyor😂
Karadenizf perihankrkya 35+1 im ben de. 35 bitince kontrolüm var normalde çok iyiydim iki gündür regl sancısı gibi sancılarım oluyor, sizin sancılarınız mı olmuştu? 36+0 da gideceğim açılmaya bakar mı sizce, sizin şikayetleriniz mi vardı bakmıştı?
perihankrkya Karadenizf evet cnm sancim da var di benim nst giriyordum zaten girdim snra doktorumun yanına gittik bebiş de sancı var di baya bi sonra alttan bakti 1 cm acilman var dedi serum verdi idrar testi yaptırdı sonra ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Hala sancim var doktorum hazırlıklı olalım her an gelebilir dedi 😊
Hatice97 Alparslansmom Canım benim kasık ağrısı değil ama böbreklerim sancı yapıyor karnıma kadar sancı giriyor bi geçiyor tekrar oluyor gerçekten anlamadım artık😔