Marshmallow bal_bebek8 yazisiriz tabiki ne demek🙏🏻 teşekkür ederim güzel yorumlar için.insan burda köstek değil destek arıyor.motiveyle her şey oluyor çünkü👍🏻
Superisiiiii 27haftalığım geçen birisi burda tanıdığı sigaradan zehirlenmiş ve ölmüş ogünden sonra zaten hafta 1 tane içiyodum taş çatlasın 2 artık korkuyorum ağzıma sürmüyorum
bal_bebek8 Superisiiiii 😱evet nikotin zehirlenmesi olmuştur kesin. Allah muhafaza çok kötü olmuş üzücü bir durum. Allah içenlere bir nefeste bırakmayı nasip etsin sigarayı
Superisiiiii bal_bebek8 çok kötü ve baya beni etkiledi her içmek istediğimde o aklıma geliyo ve içmiyorum
bal_bebek8 TheMom Evet öyle. Çocuk nasip oluyor olmayanlarada Rabbim nasip etsin. Nasip olupta gelen nasibi sigara içerek tepmek benim ahmaklığım olur afedersin ☹️Öyle inanıyorum bırakacağım 😊
Merve1656 ElifOncul hatırlıyorum benim babam günde kutu kutu icerdi😒 o da sizin gibi naneli sakız la bıraktı çok faydası oluyor gerçekten
fitmommy Hamile olduğumu öğrenmeden önce günde 7-8 dal sigara içerdim. Öğrendiğim andan itibaren günde bire düşürdüm. 11 + 6 haftalık hamileyim üç haftadır onu da içmiyorum. Zor mu evet, ama kaderimin ömürlük hazinesi için değer 💕
bal_bebek8 fitmommy evet şu son sözleriniz ömre bedel çok harika birisiniz bebeğiniz için ne güzel ne özel bir cümle kurmuşsunuz🙏💓
Kizimveoglumm bal_bebek8 canım içmek için içiyorsun yanında cevrende içen varsa onlardan uzaklaş yakın gitme kendinide dizginle sigara aklına gelince bir tane muz ye veya ceviz yada fındık bunları kuru üzüm ye badem ye hem bebeğin için hem senin için daha doğru olur bende yaşadım aynı şeyi ilk gebelikte öğrendikten 2 hafta somra falan bıraktım şuan ikinci gebeliğim 11 haftalık 1 hafta falan oldu evet zorluyor ama yapacak birşey yok dayanman gerekiyor canım
bal_bebek8 Kizimveoglumm Yani sigaraya hiç başlamamak lazım aslında bırakmayı deniyoruz bırakıyoruz da aslında sonra geri başlıyoruz bir şeyler için ara veriyoruz içmiyoruz aslında biz bu zıkkımı hiç hayatımızdan çıkaramıyoruz😣evet bırakacağım
selin4141 bal_bebek8 bende bebeğimin sağlığı için bıraktım ara sıra tabiki canımın istediği oluyor ama içmiyorum içersem bırakamam biliyorum sana tavsiyem bebeğini düşün ve bırak
bal_bebek8 selin4141 Evet bugün çok video izledim sigara ile alakalı geceden bu yana yatmadım birazdan yatağım. En son gece içmiştim 12 gibi sigara. Sabah uyumadığım için oğlumun tekmelerini hissettim kendimi daha iyi hissettim böyle 😊bırakacağım inanıyorum. Oğlum benim herşeyim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim
selin4141 bal_bebek8 ben teşekkür ederim canım çabalıyorsun uğraşıyorsun ve gerçekten isteyince bırakabilirsiniz . Bebeğini düşün biraz vicdan yap bak duygusalliktan giriyorum 😁 inşallah bırakırsın canım rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🙏
Nuris90 bal_bebek8 bebeğin doğduktan sonra sigarayı yakıp ağzına koyar MSN? Koymazsin tabi ki. Bu da ayni şey tut kendini. Yapan nasıl yapıyor bırakan nasıl birakiyor diye dusun.
bal_bebek8 Nuris90 Bana kalsa hiç koymam zaten. Neden durduk yere kendimi yorgun halsiz kötü hissedeyim ki. Hem oğlum var onu da düşünmem lazım diye kendimi sabitliyorum ben tek değilim bir kişi daha var hayatında onun için dene diyorum. Bugün içmemeye kararlıyım
bal_bebek8 selin4141 Evet inşallah. Amin cümlemize nasip olsun inşallah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı 🙏
2_bwbik bal_bebek8 yani bebehe yazık canım ben ilk kızıma hamileliğimde öğrendim bıraktım yaklaşık 3 yıl oluyor icmiyorum alışıyorsun inan ki ve iyi ki de içmemiş bırakmışım diyorum simdi
bal_bebek8 2_bwbik Maşallah size 🙏Bende ilk öğrendiğim 6 ay boyunca içmedim sonra memlekette canım sıkıldı tekrar başladım. Keşke canım sıkılsaydıda hiç ağzıma almasaydın diyorum. Tekrar deneyeceğim bırakmayı.