Sbrkrmrsel Selam güzel anneler💗 bugün doktor progestan verdi aranızda kullanan var mı? Korktum verince doktor biraz açıkcası
1Anne_ Sbrkrmrsel benim düşük tehlikem olmadığı halde vermişti korkacak bisey yok verdiği ilaçları düzenli kullan 😊
Nihalufuk Sbrkrmrsel korkmanıza gerek yok ben 4 ay boyunca progestan kullandım 5 ay boyunca da proluton iğne kullandim aksine daha sağlıklı olması için veriyorlar tehlikeyi atlatmak için.
Sbrkrmrsel Deletedmom281 doktor 2 gün önce gittiğimde vermedi kasık ağrım ve bel ağrım var dediğimde verdi
Deletedmom281 Sbrkrmrsel ⚠️Hanımefendicim buradaki kimse doktor değil. Doktorunuz bu ilacı vermiş ki bir risk görmüş. Doktorunuza verdiği ilacı kullanıp kullanmama konusunda güvenmiyorsanız o doktorda ne işiniz var. Bu forumdaki hiç kimse size ilacı kullan veya kullanma deyip bir daha doğmamış bir çocuğun vebaline giremez.
Sbrkrmrsel Deletedmom281 ben kullanmayacağım demedim ya da kullanmak istemiyorum demedim ki kullanan varsa Bilgi almak istedim. Burda bilgi paylaşımı yapıyoruz sonuçta. Ayrıca maalesef doğuda bir ilçede yaşadığım için pek doktor alternatifim yok. Hekim seçemiyorum ya da şu iyi bu iyi deyip başka doktor değiştiremiyorum.Lütfen anlayıp öyle yazalım
Havvacnts Deletedmom281 pardon da bu hırs ne kız danışmış burası zaten birbirimize danışacağımız bi yer eğer memnun değilsen vede görmek istemiyosan ya cevap yazma yada uygulamayı sil boş yapma kardeşim
Deletedmom281 Sbrkrmrsel ✅Okudum anladım öyle cevap yazdım. Ki şahsınıza kötü tek bir kelimem yok. İlaç için doktorum verince korktum yazmışsınız. Daha ne söyleyebilirdim. Bilgi almak istediğiniz kişilerin bilgisini nereden biliyorsunuz doktorunuzdan daha iyi bilemezlerki . Ben sizin yararınıza olan bir şey söyledim ama siz yanlış anladınız
Deletedmom281 Havvacnts 🤹 Aa pardon size sormam gerektiğini bilmiyordum şaka mısınız ya kraldan çok kralcı olmayın reccaaa ediyorum 🤸🏻♀️
Havvacnts Sbrkrmrsel korkulcak bişey değil aksine çok iyi hiç bi zararı yok hatta faydası var canım 😊❤️
Sbrkrmrsel Deletedmom281 sizi pek ilgilendirmiyor istediğim şey hakkında Bilgi almak isteyebilirim benim açtığım tartşmaya yorum yapmazsanız sevinirim
Havvacnts Deletedmom281 kusura bakmada boştan başka bişey yaptığın yok canım yaa farkındaysan burda herkes birbirine danışıyor beğenmiyorsan cevap yazma kimseye
Havvacnts Deletedmom281 ayrıca yaptığın yorumun farkına var bakalım kız kibarca sormuş ama hödükçe bir cevap almış yardımcı olmuyorsan yazmada internetimizi bari boşa sömürme tatlım
Deletedmom281 Sbrkrmrsel 🌿Beni ilgilendirmiyorsa ; Yorum yapmasını istemediğin kişiler varsa post açıp soru sormazsın bu kadar basit. Buraya post açılmış ise herkes gibi ; hakaret etmeden, kurmadan incitmeden yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. 🤹🤸🏻♀️