Gebelik var mı ?
Merveee6 sizi tanımam etmem postunuz üste çıktı okumak istedim hatta yorum yapacaktım bir arkadaş doğru söylemiş size 30 saniyeden sonra verilen sonuçlara güven olmuyor ümitlenip kendinizi üzmeyin demek istemiş demediginizi bırakmamışsiniz bence gebe kalmadan önce bir psikologa gitseniz iyi olur.Buraya birşey arıyorsanız yoruma açık bırakıyorsunuz demektir ki söylediğinde bişey yok bende iki saat sonra yazdığı için yok diyecektim çünkü benim başıma defalarca geldi bu iki saat sonra çıkan çizgi olayı.. sinir oldum size insanların kalplerini boşu boşuna kirmayin
- Düzenlendi
Ehnr 👏 Kalp kırmak nasıl oluyor anlamadım terbiyesiz diyen kendisi ben yukarıda sonradan çıkar diyen arkadaşların hangisine bişey demişim birde anlamadım demediğimi bırakmamış mıyım diğer postlardan sevmediğim yorumları var böyle dedim diye hesap mı vericem piskolojisi bozuk terbiyesiz mi olcam sizin asıl demediğiniz kalmadı burası açık postsa bende gelen yoruma istediğim cevabı veririm
Merveee6 vae hayırlı olsunn
Sureyyaa merhaba benim de bir sorun olacak transferin 8.Günü kan testi yaptırdım sonucun beta hcg 2.86 cıktı daha testime 12. Gun yapicam yarın 12. Gun olacak sizce yukselmismidir umut oldunuz bana çok mutsuzum bi kaç gündür yok diye belirtim de yok transferim 3. Gun embriyosuydu acaba o yüzden mi böyle cıktı yoksa neden böyle kusurlu bir sayı çıksın kimse anlayamadı 🤲🤲
Adete 4 gün kala test yaptım değer 1.27 çıktı normalde adetim dündü ama olmadım daha hiç te adet sancısı yok karnımda sadece göğüslerim koyu ve elleyince hafif bi ağrı oluyor acaba idrar testi yapsam çıkar mı 🤔