ayseeemiray Yaman sağlıcakla kavuşun bende bir ara düşündüm sonra baktım surada birsey kalmadı sabret dedim
ayseeemiray Fatma8988 bebişler için birgün bile gelişimi için çok iyi ama bizlerde biran önce doğsun istiyoruz 🥰
Fatma8988 ayseeemiray evet içerde kaldığı bir gün bile çok kıymetliymiş ama işte insan zaman geçtikce hem heyecan hem stres yapıyor.. Sağlıkla gelsinler huzurla büyütelim 🌸
Fatma8988 Ozgee11 kendiliğinden doğması müdahalesiz olduğu için olmamış olmuyor;) 38 de de kendiliğinden doğsa olmamış olmuyor. Adı üstünde kendiliğinden kendi secimiyle
Seter ayseeemiray 38+5 iz benimde cumartesi kontrolüm var ve hafif sancidan başka hiç bir belirtim yok ne nişan ne şu ne başka bişey resmen aynı durumdayiz
HafsaRumeysa ayseeemiray bugun kontrolum vardi benmde haftaya cumaya gun verildi mecburi sezeryan benmki 🤦♀️
Bircansaydam ayseeemiray 38. Haftama girdim 3cm açılma belirgin sancılar var bebek kanalda 1 haftadır bekliyoruz. 🤷♀️
Hkose_972 ayseeemiray bende 37+2deyim ve sadece ayaklarım şişti arada ağrılarım oluyur arada karnım taş gibi oluyor başkada bişeyimiz yok beklemedeyiz artık🤰🏻
Annisko ayseeemiray benimde 36+5 bebiş dönmüş bizim 23 günümüz var ama bilekler artık şişmeye başladı sağlıkla gelsinler bebislerimiz😍🧚♀️🧿