Edauysun Kızlar merhaba 36 haftamdayım sezeryan istediğim için doktorum bugün planlama yaptı ama bayram girdiği için 37+5 için gün verdi sizce nasıl çokmu erken doğum yapan varmı bu haftada?
Busra_Mehmet Edauysun merhaba bende sezaryen istiyorum aslında ama araya bayram girdiği için ne yapacagimi bilmiyorum. Herkes gününü bekle diyor , bende burda bekleyeyim 37 hafta erken mi gerçekten
Pamuk123 Edauysun Ay ne kadar güzel ya bende 36 dayım dün gittim gün almak için 39 dan önce almam diyip arefe gününe gün verdi çıldırdım zaten her şey yolunda çok şükür erken doğum riskim vardı bu haftayı atlatayım doğumu başlatan şeylere başlayacam bayramdan 1 hafta önce 38inci hafta bitmiş oluyor alın dedim kabul etmiyor devlet olduğu için 🤦♀️🤷♀️
MelisakayA Edauysun pazartesi olucam bende ama 39+2 oluyoruz keşke yarın yapsaydı diyorum ama 39 dan önce almak istemedi
Edauysun Busra_Mehmet işte beklese bayram sonrasını şükür canımda ya bayrmda gelirseler ☺️ Doktor hastnae değişikliği oda bir stres
Edauysun Erkekkannnesiii ck sagol cnm işte beklersem 10 gün doktorum yok 40 ı bulcak bayramı beklersem kücük yer özeldeyim bir tane özel var başı yukardan su durumda normal ihtimali düşük dedi devlettede burda sezeryan korkutuyor beni ama erkenmi dedim cok sagol yani 38 e 1 gün kalıyor nasip olursa
Edauysun Pamuk123 benimki özel canım işte oyuzden 38 de de olablr ama n geç planlı olursa 38+0 olcak nasipse makat geliş normal zor dedi ama bayramdada gelirse devletide biliyorsnuz sezeryanda zorluyor ben panik atagım oldugu için korkuyorum nst icin doğumhaneye girdim bugün orda bile panik yaptım nefes alamıyorum gibi 😢
Erkekkannnesiii Edauysun yani bence bisi olmaz Doğumdan sonra gün kararlaştırmak icin gittiğimizde kaynanam da gelmişti doktora 38. Hafta erken değil mi biraz daha durmamalı mı demişti benim doktorum 38. Haftasına girince hiç bir sıkıntı olmuyor ve beklemeye gerek yok alabiliriz demişti 38+0 da Doğum yaptım doktoruna da güven me derse 🙏🙏
Pamuk123 Edauysun Hiç korkma canım sezeryan planlarsın bi baktın yapamam dediğin normal doğumu tatmışsın ya da normal planlarsın bide baktın sezeryan masasındasın hayırlısını işte nasiptekini yaşıyorsun geçen sene oğlumda normal için elimden geleni yaptım olmadı kendimi ameliyathanede buldum çok şükür sağlıklı olsunda yöntemi çok önemli değil 38 0 da erken bi tarih değil 38 i bitirip 39 a girmiş oluyorsun normal doğum vakti 😊🙏
Ahmet_zeynep Benim 3. Sezeryan olmasına raģme 39 a gün verdi bir gün bile bebk icin çok.değerli bence daha iyi ne kadar durursa o kadar iyi bizler icin zor oluyo ama yeter ki bebişlerimiz iyi olsun 😊
Edauysun Ahmet_zeynep diğerlerini kaçgünde almıştı canım ? Benim için zor degil beklerim sorunda değil ama bayrmda gelirse nst sancılarım cıktı doktor 10 gün yok ve makat gelişi hala
Busra_Mehmet Edauysun Okdr kararsızım ki aynen tam.bayram günü hastalanmaktan çok korkuyorum. 25 temmuzda tam 38+0 oluyorum isteğe bağlı sezaryan olsam mi acaba bilemiyorum 😔
Ahmet_zeynep Edauysun ilki acil sezeryandi 37 haftalik 2. 39 hafta ve kızım son haftada 400 gr almıştı 😊
RuzgarsMommy Bende yarin kontrolum günü kesinlestircem Son kontrolüm de isterdeb bayramdan önce aliriz demisti ama 37 oluyor ben bayramdan sonra isticem en azindan 38 bitmiş 39 olmuş olsun istiyorum agustosun 6 si 7 si olsun Tabi daha önce bişey olup gelmezse
Edauysun RuzgarsMommy benimde bayrm öncesi iki hafta sonra 38 e giriyorum tam ondan sonrası Allah kerim nasip inşallah hayrlısı olsın inşlllah🙏🏼
RuzgarsMommy Edauysun 35 olucam yarin 37 bana erken geliyor canım ya doktorunla konuşsan durumun iyiyse beklesin bayramdan sonra olsun
Edauysun RuzgarsMommy Busra_Mehmet sennde mi bugün 35+ 6 valla aynı durumdayız cnm başım agrıyor suan ama azda sancım cktı bgn geldm dpktordan makat fakat nst sancı var dinlen dedide 25 e kdr erken sonrasndada en asagı 4 agustos 😔
Edauysun RuzgarsMommy öyle düşünüyorum cnm gerci nasip kısmet hayrlısı olsun saglıkla kavusalımda zamanında gelsinler ama bugün gittim sorunca panik yaptım kararsz kaldım yaprsam en geç su tarih oda 37+6 oluyor dedi kaldım öylece