Bugleemm Sinemooo inşallah çok uzun sürmeden biter sürekli mide bulantısı çok zor ilaç içmeyim diye direniyorum😐
Deniz77 Erci 5. Haftada başladı şuan 12+6yim doktorum zirve yapicak bu ara sonra biticek dedi insallah bekliyorum kurmaktan mahvoldum artik
Cansel07 Hamile olduğumu öğrenmeden başladı şuan 13+6yim hala devam ediyor prilam dr kullanıyorum bir gün yoktu içmedim gece bulantidan öldüm ertesi gün kustum yani içmeden duramıyorum ne zaman geçicek bakal im bekliyorum 😏
Ervasevgi Esin84 en son doktorum prilam verdi 3 gundur içiyorum geceleri 2 tane ama ertesi gün kusmalarim daha da arttı herkese iyi gelen sey bana neden iyi gelmiyor ki acaba 😭😭
gamzelim2234 @Erci 8. Haftanın sonlarına doğru başladı 10.hafta sonlarına doğru azaldı ama yinede prilam kullanıyorum iyi geliyor
Erci Sndsdrtl annemde beni dogurana kadar kusmus hic birsey yiyemiyormus 750 gram dogmusum kucucukmusum yaşamaz demişler
Havvacnts Erci 8. Haftama doğru 7+5 ken başladı her sabah kusuyorum acı acı akşamları vede bu saatlerde bulantım oluyo sürekli