Wonderanne Gnsdrn72 daha önceki postunu görmüştüm okumuştum çok da üzülmüştüm Allah rahmet eylesin melek oldu yavrun bile isteye canlı bebeği öldürmediginize sevindim Allah yine verir üzülme diyemem üzül ağla bağır çağır ama kendini salma bir an önce toparlan genetik testleri yaptir gerekirse yeniden hamile kalirsan aynısı olmasın diye Allah yardımcın olsun Allah gönlüne ferahlık ve rahatlık versin insaAllah
Gnsdrn72 Wonderanne nasıl kiyabilirsiniz ki daha acısı da hergun dua ettim rabbim hayırlısı ise kucağıma almayı nasip et diye 😢
Ebrulig Rabbim sabır versin, bende 29 haftalık hamileyim çoğunu gözlerim kapalı okudum😢 Rabbim size güç versin, sağlık versin, mutluluk versin. İnanın çok üzüldüm😢
Gnsdrn72 Ebrulig Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olur.
Gnsdrn72 dilanhayat27 amin Allah im şuan bir yerlerde bu acıyı yaşamak zorunda kalmış herkese yardım etsin inşaallah
Wonderanne Gnsdrn72 malesef tıp dünyası bu konuda acımasız tıpta duyguya yer yok onlar için kalbini durduralım demek çok kolaydı sizin için ne kadar zor anlayabilirim bende bebek bekliyorum sonuçta Allah sizden razı olsun o masum sabiyi bile isteye öldürmediginiz için Rabbim en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etsin inşaAllah belki 1 tane aldı 2 tane verdi sağlık olsun bu hayatta gerisi bir şekilde hallolur Allah yardımcın olsun kardeşim Rabbim dayanma gücü kuvveti versin
Kanatlarimvarruhumda Gnsdrn72 lütfen dirayetli olan. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Lakin takdir Allah’ın. Çok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin, hayırlı evlatlar nasip etsin. Büyük geçmiş olsun.
Anne-olmak2 Gnsdrn72 Allah içinize ferahlık versin yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Bütün yazdıklarınızı tek tek okudum Allah çektiklerinizi sevap olarak yazsın defterinize
Aysenes Gnsdrn72 aynen öyle ben turkiyede degl ama burdaki doktorum da öyle dedi her kromozon hastaliklari tespit edilmiyor malesef 😔
nimet_52 Gnsdrn72 ah canım başın sağolsun bende 32 haftalıkken kızımı kaybettim 1 bucuk yıl oldu acısı hiç dinmiyor ben gitmiştim 40 ı beklemeden kızımın mezarına hemde defalarca bana iyi gelmişti yanına gitmek Rabbim sana sabırlar versin çok zor bana da göstermediler kızımı çok yalvardım çok ağladım ama göstermediler yavrularımız cennette bizi bekliyorlar Rabbim tekrarını yaşatmasın 🙏
Gnsdrn72 Sifa0033 Allahim razı olsun 🤲 inşallah sağlıkla yeniden Allahim nasıp eder evlat sahibi olmayı 🤲
merve0128 Gnsdrn72 okurken ağladım ve bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım çok üzüldüm İnan eve eli boş dönmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim bende 35 haftalık doğum yaptım ve 3 gün sonra vefat etti aradan 8 buçuk ay geçti acısı geçmesede zaman geçiyor bir şekilde mezarına gitmek iyi gelecek sana içini dökeceksin ağlayacaksın üzüleceksin ama rahatlayacaksın BEnde lohusayken gittim bir çok kez sende git ben bir günahı yok diye biliyorum Rabbim sabrını verecektir inşallah bol bol kuran oku ve namaz kıl inşirah suresini oku inan çok rahatlatıyor ve bir yardım alman bu süreçte iyi geliyor Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. inşallah sağlıkla yeniden bir evlat sahibi olmanı nasip eder Rabbim..🤲🤲🤲
Gnsdrn72 merve0128 Allahim size de sabırlar versin. Acılarımız hep aynı anne rahmine düştükten sonra evlat önemli değil 5.haftalik olması 25 haftalık olması acısı hep aynı Allahim bizlere sabırlar versin inşallah 🤲 eşime söyleyeceğim gitmek istiyorum diye.
Mine_Nur123 Gnsdrn72 canım inan okurken içim paramparça oldu gözlerim doldu Rabbim sabrına karşılık ınsallah mükafatını versin
merve0128 Gnsdrn72 amin inşallah yaşayan herkese sabır versin bebeklerimiz bize şefaatçi olacak inşallah bencede gitmeniz size çok iyi gelecek her gidişimde çok ağlıyorum dua okuyorum konuşuyorum çiçek dikiyorum her seferinde ama eve döndüğümde rahatlamış hissediyorum bu acıyı kimse anlayamaz yaşayandan başka Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın Allah dayanma gücü verecektir zor geçiyor günler ama geçiyor bir şekilde hayata dönmek zorundasın ama acını sonuna kadar yaşa kendini yorgun hissedeceksin bir savaştan çıkmışcasına alev alev yanacak yüreğin çözüm bulamayacaksın bazen ama dua et bol bol çünkü bana namaz kılmak dua etmek hep iyi geldi ben böyle kendime gelebildim sende geleceksin inşallah iyi olacaksın namazlarımda sana çok dua edicem Rabbim yüreğine ferahlık versin sabır versin diye 🤲