Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 dualarınızı eksik etmeyip acımı aciniz gibi hissettiğiniz için. Rabbim hiç bir anneye evlat acısını yaşatmasın. Ama bazen şükredecek ne çok şeye şükür etmiyoruz değil mi? Ben mesela 24 haftaya kadar eşimle iştahla bebek beşiği mı alalım oda mi yapalım daha büyük bir eve mı çıkalım hangi özel hastane de doğum yaparim. Yok asla devlet te doğum yapmam diye diye birden fazla şeyler için üzülmüştüm. Yok virüs var kızıma birşey alamıyorum yok bı zıbın bile almadım daha derken yavrumu görmeyi bırakın kokusunu tenini hissedemedim.
Bırakın oluruna herşeyi üzmeyin kimseyi stres yapmayın bırakın birseyde çok da kaliteli olmasın yada ne bilim fotoğraf çekimi yapacaktık güya neler yarım kaldı. Ama anladım ki hayatta herşey kısmet. Ne oldum değilde ne olacağım demek gerekiyormuş 😢 stres yapmayın ne olur hamile olanlar. Sağlıklı olsunlar da varsın birşeyleri dünyada eksik olsun yada en pahalısı en güzeli olmayı versin. Allah’ım bana öyle şeyler öğretti ki bu süreçte sağlığımıza dua etmekten Ali koyamadim kendimi.
Mesela hiç bir özel hastane kabul etmedi beni. Gebelik zehirlenmesi riskim olduğu için 😢 bazen paranla da birşeyleri alamıyorsun. Hayatta herşey kısmet gerçekten rabbim hakkımızda en hayırlısı Neyse onu nasıp etsin inşallah 🤲