Sezen3267 Kızlar 19+4 oldum hala tık yok hiç birşey hissetmiyorum çok üzülüyorum sanki hamile değilim
Eliff66 Sezen3267 bende aynıyım canim 18+3 olduk hala hissetmiyorum ilk bebegimde degil bende öyle üzülüyorum soruyorlar etraftan hissetmiyorum diynece a neden faaln demeye başlıyorlar bu durumda üzüyor beni😪😪
dorukhan_nehirada_moms Sezen3267 aaaa ayniyiz bizde 19+4 uz bn geven gun hissedemiorum die hastaneye gittim dr benle dalga gecti resmen 20 24 hafta arasi anca hissedersin bu neyin panigi bole dedi bnde olsun isimi garantiye alayim dedim dedim bn arada cok hafif kipirtilar hissediorum ama benm ikinci;gebeligim cinaiyeti bellimi sizin
esrAlp Eliff66 aynıyız benim de ikinci gebeliğin 18+4 ün iki hafta önce gittim ayın sonuna detaylıya gitçem endişe ediyorum soruyorlar hissediyor musun diye oğlumda 24. Haftada hissetmiştim
bebegim_28 Sezen3267 ben 20 ye kadar hiç hissetmedim 2 den sonra pıt pıt etti ama 21 de hamile olduğumu anlamaya başladım 21+4 oldum yaklaşık 2 hafta sonra anlaşılır hamile olduğun
Eliff66 esrAlp canim ben geçen hafta dokdora gittim sordum erken dedi ben bilmiyorum arttık erken hissedinleri duyunca üzülüyorum ben neden hissetmiyorum diye 😥
dorukhan_nehirada_moms Sezen3267 saglikla kucaginiza alin ins benimkide kiz dedi dr %90 95 hayirlisi olsun hayirli evlat olsunlar saglikli olsunlar
esrAlp Sezen3267 ben de oğlumda hissetmeyi beklememiştim 20. Haftada yaptırmıştım bunda dr öyle dedi şaşırdım 20 den sonra yaptırırım beklem sanırım
elkakimmon Sezen3267 benim aşkım da çok sakin hiç hissettirmiyor. Ultrasonlarda uyuyor kerata. 20. Haftadayiz
DilanDag Sezen3267 20den sonra hissetmiştim Bende üzülme canım hele ilk gebelikse çok zor oluyor hissetmek bende üzülüyordum ama sabırla bekle :))
elkakimmon Kizlar biliyorsanız hafta ve doğum ayı hesaplamada yardımcı olur musunuz. Ultrason kagidimda yazan bilgiden yola cikarak hesapliyorum doğru mu bilemiyorum. En son uclude 7. Ayın 20 sinde gitmişiz. O zaman da 17 hafta 2 gün yaziyor