GulcanYvz Darkgod ztn üzerinde 6-12 ay diyor canım ilerisi için düşündüm hani su koyarım içer gibi diye aldım cam daha sağlıklı diye yenidoğan bebek için avent iyi diyorlar onu almayı düşünüyorum
Tugce1803 Seval22 İyiymiş. Biz eşimle savaş boylarını çektik resmen o bi yandan maşrapayı aldı ben küvetle kovaya koştum😂😂
Blackkcat Tugce1803 nasıl kuzu ben bimdekini aldırmıştı o da güzel cicili bicili deil ama kaydırmaz ayağı filesi tıpası var a101dekinde de var mı
Deletedmom281 GulcanYvz ⚠️ Bu biberonu iade et canım onun yerine avent al çok güzel hem akıtma yapmıyor hem de anne memesiyle uyumlu meme reddi yapmıyor
GulcanYvz Deletedmom281 hadi ya tüh boş yere aldım sanırım cam diye ilerde eline su veririm diye düşündüm ztn 6-12 Ay bu yenidoğan için aventi düşündüm bende onu da alacaktım 1 tane yetmez diye bunu da aldım
Smyydmr1 Asli3461 ben de alalım dedim eşime de kaliteli bişey alalım diyor sanki ne olacak bilmşyorum 😂😂 bunu ben başka bişey için demiş olsam anca pahalı şeylere gidersin al işte bunu derdi
Asli3461 Smyydmr1 haha değüşükler bu erkekler bence güzel kaliteli ama öyle dediyse eşiniz alsın madem 😄
Enguzelhediym Asli3461 bende şimdi alıp geldim gercekten çok güzel . Kova , küvet,maşrapa 40 TL bile tutmadı 👏👏
Yagmurahmet16 Blcns Insallah vardır kaynim alacakti ayirttirmisti bide filesini bulmakla ugrasmayiz umarım 🙄
Asli3461 sevdadumanli092 filenin çok gergin olması gerektiğini okumuştum bir yerde hiç küvete olmayacak kadar mı küçük? Çocuk filenin üzerine konuduğunda küvetin dibine batmasın gidiye gergin olması gerekiyormuş sanırım ama hiç kullanmadım bilmiyorum tam olarak 🤷🏼♀️
Asli3461 GulcanYvz bende biberona baktım ama almadım bilmiyorum cam almak istemiyorum çocuk sonuçta kırılır falan