Deletedmom281 Safie ✅alıp takım yap kız çok sağlamlar birde bebişe kullandığın herşey ona özel olmalı hijyen açısından
Deletedmom281 Asli3461 🍃Ben de oradan almıştım kızım bayılıyor balıklı şekiller varya çok dikkatini çekip dokunmaya çalışıyordu. Tabi biz 4 ay kullanabildik minnoşum tepine tepine suyu sıçratmaya başladı 🤭
EylulEsen Pinkyellow acele et bir tane kalmıştı 😈 hemen kaptım 💪 belki sizin orada da kalmaz çabuk git🤭🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️
Darkgod GulcanYvz bende ondan aldım da canım deliği çok büyük yavaş akış değil çocuğum hep tıkanıyordu boğulacak gibi oluyordu çok geldiği için onu anca altı aydan sonra lansionh aldım çok memnunum
Deletedmom281 GulcanYvz ⚠️ Bu biberonu iade et canım onun yerine avent al çok güzel hem akıtma yapmıyor hem de anne memesiyle uyumlu meme reddi yapmıyor
Asli3461 GulcanYvz bende biberona baktım ama almadım bilmiyorum cam almak istemiyorum çocuk sonuçta kırılır falan
Seval22 Asli3461 bende şimdi ders arasına çıkmıştım hemen gidip aldım biter diye düşündüm ama hepsi duruyordu 🤗🤗 çok beğendimm alttan su boşaltma yeri olmasida çok güzel
GulcanYvz Darkgod hımm o zaman biraz daha büyüdüğünde su filan koyarım içer olmaz mı gidip geri mi versem napsam düşündürdü şimdi
GulcanYvz Darkgod ztn üzerinde 6-12 ay diyor canım ilerisi için düşündüm hani su koyarım içer gibi diye aldım cam daha sağlıklı diye yenidoğan bebek için avent iyi diyorlar onu almayı düşünüyorum
Seval22 Tugce1803 yaa 2 çok azmış bizim 101 de 15 tane falan vardı bide ben geç gittim dersim vardı arada gittim 10 da halâ bir sürü vardı
Tugce1803 Seval22 İyiymiş. Biz eşimle savaş boylarını çektik resmen o bi yandan maşrapayı aldı ben küvetle kovaya koştum😂😂