Ednr38 pek hatırlamıyorum 9 yıl geçti üzerinden ama Cuma günü 16:00 gibi kontrole gittik Zeynep kamil hastanesine sanırım 16:30 17:00 gibi yatışımı yaptılar o gece çok sancı vermediler az az verdiler 00:00 kadar bişey yoktu sonra Nesete falan bağladılar Bn sancı falan pek hissetmiyordum çünkü ayni odada 6 hasta vardı kimsi agliyordu kimisi bağırıyordu şaşkın şaşkın onları izliyordum 🙈 doktor arada geliyordu yanıma açılma varım yok mu diye diyet bayanlar bağır çılık içinde olduğu için doktor ne söylediğini aklımda tutmuyordum 00:00 den sonra bir ara baya şiddetli sancı verdiler br iki saat sürdü mü bilmiyorum 1 cm açılman var dedi arada yürü dedi arada yürüdüm agrım olduğunu fark ediyordum direk yatağa kaçıyordum 😂🤣 sonra sabah oldu kahvaltı ayp daha da bişey yemiceksin dedi Doğum olacak dedi sonra gene ufak ufak verdiler br ara br doktor fazla sancı vermiş öbür doktor geldi çok fazla sancı vermişler biraz yavaşlatı sonra suyumu boşaltılar yani 13:30 gibi Doğum yaptım ama kaç saat sancı cektim onu bilmiyorum ara ara olduğu için aklanan açılmam 1 cm ken ertesi gün birden 5 6 7 yükseldi en son kaçtı bilmiyorum doktor ıkınma bebek geliyor diyip bni masaya götürdü iki ıkınmayla doğdu oğlum ama dikişim 5 6 tane dedi yanlış hatırlamıyorsam 9 seneden sonra gene doguma gidecem inşllah ikinci doğumum gibi olur diyorum gerçi ilk doğumum da Cumartesi. Gecesi gitim Pazar günü 13:30 doğurdum saatler ayni inşllah üçüncüyü de saatler ayni olur. 😂😂😂