Ftma4 bende 1,5 yıla yakin gebe kalamadım sonra doktora gittim benimde adetlerkm ilacsiz olmazdi cok nadir 2 ay duzenli oldugum olurdu doktor yumurtalarn tembel dedi. Ilac tedavisiyla 2. Ayda kaldm cok istemstm ne yalan soyliyim hayatim degismisti resmen ama 29. Haftama geldigimde bebegim aniden kalbidurdu ve onu normal yolla ölü olarak dogurdum gördum Allahim.kmseye yasatmasin cok istedim bebegimi topraga kendi ellermle verdim cok istedim imtihan oldu bana . Dahada Allaha birsktm allahim bana hayirli zamanda hayirli saglikli uzun omurlu kucagima alabilcegm salih evlatlar nasip eyle diye dua ettim tedavisiz olmaz dedim kendikendime ama imkamsizi olduranda Allahtir dedim . Allab nasip ettti hic beklemedgiim.bir anda cok sevinemedm ne yalan soyliykm bir kirgjnlik var icimde suan daha cok yeniyim ama cok skntilarmda var yataktan kalkamiyirum kanamaladm var ilaclar kullanip duruyorum Allah büyük Rabbim herkese hayirli saglikli uzun ömurlu kucagina alaabilcegi evlatlar nasip etsin inan imkansizi olduran Allahtir. Hic beklemedigin bir anda bu sabrinin mukafatni alicaksin inaniyorum ama tavsiyem esinle.guzel guzel takilin eglenin ben esimle ole yapmaya karar verdikten sonra olmasada olur mutluyuz dedgmz an 2 . Ayda kalmistm demekki kafadan atmak lazım biraz sen simdi esinle bas basa olmanin keyfini cıkar kardesım .