Ciara93 Kızzllaaaarr.. yahu bu dönem hiç mi geçmez. Yemek yiycem diye uykuyu temizliği falan unuttum artık 😂 sürekli birşeyler atıştırmak istemeyi aştım.. sürekli oturup ekmekle falan yemek yemek istiyorum 🙈 25 haftalığım şuan. 10 kg aldım belki geçmiştir bile. Bi 20 kilo daha alırım sanırım 😂 sizler ne alemdesiniz ? Gebelikte diyet yapanlar falan var. Valla bravo 👏
AyeKantar Ciara93 ekmek çok faydasız bebek için biliyosunuzdur eminim de bende 22 haftadayım bünyeye göre değişiyor herhalde aşırı bir iştahım yok 4 kilo aldım şimdiye kadar
Tugba54 Ciara93 çözüm bulan banada soylesin 🙈 26 haftalık olduk 7 kilo aldım amaaa daha ilerisini düşünemiyorum sürekli yiyesim var
Elifnurrr Ciara93 ben 19. Haftaya girdim. doyduğumu hissetsem bile sürekli yemeye devam etmek istiyorum 😋 ama iki kilo aldım henüz. Kendimi çok zor tutuyorum
Ciara93 AyeKantar faydalı olduğunu düşündüğüm için değil, doyduğumu hissetmediğim için yiyorum 🙁 ne kadar güzel Darısı başıma 😁
Ciara93 Elifnurrr tutma bence zaten iki kilo almışsın bünye kilo almaya niyetli değil ye sen ye benim yerime de ye 😁😁
deletedmom213 Mide fesadı geçiriyorum , karnım davul gibi şişiyor ve beni rahatsız ediyor sığınamıyorum ve buna rağmen hep bişeler yiyorum. Son iki gündür kendime rahatsızlık ve ötesi verene dek hatta versede yatana kadar bende yiyorum 🤨🤪🤪🤪🤪🤪
Elifnurrr deletedmom213 😂 ay birisi beni anlatıyor gibi okudum şu an yuvarlasalar midem ve karnımın şişinden yuvarlanırım 🤪
Asrinbaby deletedmom213 Aynıyız cnm nasil dur diyeceğiz sofradan en son ben kalkıyorum . Önceden kilo alabilmek için uğraşırken alamıyordum şimdi su içsem yariyooooo 😭
Arven Yediklerinizden keyif almaya bakın ilerleyen haftalarda gebelik reflüsü başladığında yemek yemek eziyete dönüşüyor sizin gibiydim şuan yemek yemeğe korkuyorum resmen
Burcu16 Ciara93 ya gözüm korktu şuan 😂😂 3. Ayda kaç kiloydunuz iştahlı annişler acaba bendemi böyle olacam onu hesaplıcam vallahi korktum 🙈
Ozgecaann Ciara93 bilmiyorum ki ilk haftalardada hiç kusmadım sağlık ocağında ebe tarttı aa 600 gr almışsın bebek iyi dimi dedi evet dedim müsade edersersen dinlemek istiyorum dedi ve dinledi kalp atışı güzel bebeğin kilosu güzel
Gzmmhmmd Nasil beceriyosunuz boyle yemeyi kizlar bi puf noktasi falan warsa banada soyleyin cewremde yemek yiyilmese gunlerce yemem heraldee bebegim icin endiseleniyorum 22haftaligim 😣😣
Ciara93 Gzmmhmmd normalde de yemek yapmayı ve yemeyi çok seven biriyim. Bir de aldığın kiloların bahanesi olunca daha bi rahat yiyorsun. Benim için öyle yani. Sanırım hamur işi çok yapıyorum ben 🙁 eşim zaten ıslak kekle falan besleniyor resmen 😁
deletedmom76 Ciara93 14 haftalığım henüz kilo almadım ama birkaç gündür doymuyorum sürekli bir şey yemek istiyorum böyle gidersen yuvarlanarak doğuma giderim herhalde 😒
Ciara93 Burcu16 canım tam hatırlamıyorum ama üç ayda 4-5 kilo almışımdır. Kilo takibi yapmadım programda ben 🙁
Arven Ciara93 Herşeyi deniyorum soda süt dondurma mide şurupları ama ne yaparsam yapıyım bebek pozisyon değiştirip mideye baskı yaptıkça oluyor malesef daha ilerleyen haftalarda bebek aşaya indikçe geçermiş
Gazel Bende yemek istiyorum ama diyet yapmak zorundayım şeker yüzünde canım çok tatlı istiyor ama yiyemiyorum yasak🙁
Songul42 Ciara93 18 haftaligim 8 kilo aldim istahim yerinde ve surekli acıkıyorum yapacak bisey yok napalim bizde dogumdan sobra vercez kilolari 60 la hamilr kaldim 68kiloyum suan evet yediklerimizin bir cogu bize yariyor diyetisyene basladim 15 gun yapabildim sadece yok insan bircok sey yemek istiyor ya kilo alanlar sessiz kaliyor bu formda yada herkes dikkat ediyor anlamis degilim
Ciara93 Songul42 aynen katılıyorum. Vallahi yiyorum şişiyorum yapacak birşey yok 😁 ilk gebeliğimde yaklaşık 20 kg aldım Sağlıklı bir şekilde yiyerek de zayıfladım. Darısı ikinciye inşallah, Doğum sonrası veririz umuduyla yemeye devam 😂
Nurem Songul42 canım boşver hiç takmayın kafanıza geçen magazinde gördüm bir oyuncu 28 kilo almış hamilelikte ama dal gibi nasıl olmuş anlamadım. 😂
Ekim Ciara93 ben maalesef diyetliyim hamileliğe 70kg ile başladım 66 ile devam ediyorum hem de hiç mide bulantısı olmadan
Mavi1 Ekim aaaa şu an şaşkınım çoook doktor kontrolünde değil mi bu diyet bir de hamilesiniz ay ne güzel yaaaa ben çok acıkıyorum ekmek yemediğim hale çok yiyorum çok acıkıyorum kilo takıntımda var üstelik ☹