Nurdan_flz1 Herkese merhaba çiçek anneler🥰 haftamdayım çok fazla ayaklarım ve ellerim şişiyor bu durumdan şikayetçi olanlarınız var mı ve önlemek için neler yapıyorsunuz
Ee_i11 Nurdan_flz1 benimde ayaklarım tabiri caizse davul gibi şiş doktor ayakta tut sarkıtma otururken dedi
kubraersin50 Nurdan_flz1 canım Bende 31+3 üm ellerim ayaklarım balon gibi şiş dinlen bol bol diyor doktor ama ev işi bile yapsam şişiyor eee onu da mecbur yapıyorum Doğuma kadar böyle sürecek sanırım
Misssimsek Nurdan_flz1 ayaklarım resmen 3 numara büyüdü. Malesef ayaklarımı yukarı kaldırıp uzanmak dışında birşey yapamıyorum. Allahtan 4 5 güne doğumum var da sonrasında iner insallah😫
minikcasper Nurdan_flz1 belki susuzluktan oluyodur günlük ne kadar su tüketiyosunuz havalar sıcak belki az geliyodur vücuda ama ilerleyen haftalar da olur diyenler de 😄
Mircet kubraersin50 evet ya sanki ev işi yapınca daha bir şişiyor sanki siz söyleyince dikkatimi çekti
emineserkan2020 Nurdan_flz1 merhaba cnm yürüyüş yap bol bol akşamları en azından yarım saat iyi geliyor bir fe devamlı soğuk suyla yıka
SevilayBayram Nurdan_flz1 38.haftaya girdim ödemim yok. Ama aşırı derecede su içiyorum. Sürekli hareket ediyorum. Sanırım ondan
Zeynepli1234 Nurdan_flz1 yüzüklerime elveda dedim ayakkabı numaramı 2 numara büyüttüm yanaklar desen iyice tontiş oldu 🤭göbek önden g*t arkadan fırladı idare ediyoruz işte napalım😅😅
Nurdan_flz1 Zeynepli1234 inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız hepimiz aynıyız nabalım🤣