merve0128 Kızlar progestana dün başladım ve dün içtiğimde bayılmışım baş dönmesi kollarımda bacaklarımda uyuşukluk oldu acile gittik bebeğim iyi çok şükür ama yatmadan önce iç dedi doktor ama ben korkuyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım
[silindi] merve0128 3.haftamdan beri devam ediyorum canım 16.haftama kadar icmem gerekiyir degerim 17 oldugu icin dusuk goruyor doktorum baslarda bas donmesi yapıyor daha sonra geciyor
Tatlisannedilekk merve0128 cnm hap olarak kullanınca yan etki oluyor fitil olarak kullanırsan hiç yan etki yapmaz hemde daha etkili olur😉
ceren63 merve0128 burada kimse buna karar verebilecek durumda değil. Size tavsiyem ilaçla ilgili konuları doktorunuza danışın. Biri size ay canım çok kötüysen bırak dese dinleyecek misiniz. Sonra da Allah korusun bebeğinize birşey olsa siz bırakın dediniz bıraktım sizin yüzünüzden oldu mu diyeceksiniz. Biraz mantıklı düşünün tıbbi eğitimi olmayan ve sizin tıbbigeçmişinizi bilmeyen kimse size böyle bi tavsiyede bulunamaz. Şayet bulunursa ya aptaldor ya katil
Yenianneadayi2208 merve0128 fitil olarak kullanmayı deneyebilirsin canım hem daha etkili.Bende aptal gibi oluyordum doktorum fitil olarak al yarım saat 45 dk sırt üstü hiç kalkmadan yat demişti
merve0128 [silindi] ben ilk gebeliğimde de kullanmıştım hiçbir etkisi olmamıştı şimdi böyle olunca insan korkuyor baya kötü oldu yine doktorla bi konuşacam bakalım ne dicek
merve0128 Tatlisannedilekk fitil olarak alındığını biliyorum ama Öyle kullanmadım hiç canım ben bi doktoru arayım bakim o ne dicek
merve0128 ceren63 birinin söylediğiyle hareket etmek için değil benden başka böyle yan etkiler yaşayan var mi varsa ne yaptılar diye sormak için Bilgi alışverişi sadece o kadar doktora sormadan ilacı bırakacak değilim canım siz merak etmeyin
merve0128 Yenianneadayi2208 evet bi konuşim doktorlada fitil olarak kullansam diye sorim öyle yan etkisi olmaz en azından canım teşekkür ederim
Cigdemveminik merve0128 ilk zamanlar bnde ağızdan alıyordum gece yatarken aldğmda sorun olmuyordu sadece uykum çok geliyordu 23. Haftadan snra doktorum vajinal kullan dedi çok rahat ettim hiç bir yan etkisi yok
merve0128 Cigdemveminik ben riske atmak istemiyorum tekrar aynısı olur diye o yüzden doktorla konuşmak iyi olacak canım teşekkür ederim fikrini söylediğin için
[silindi] merve0128 Bende sabah akşam iciyorum canım artım geçti baş dönmesi dahi olmuyor ilk gunler oldu sonra alistim ilaci aliyorum hemen oturuyorum yarim saat
Tatlisannedilekk merve0128 tabiki cnm doktoruna sor ona göre hareket et, fitil olarak kullanırsan çok rahatlarsın ben 3ay kullandım çok faydasını gördüm
RabiaMG merve0128 vajinal olarak kullanirsan yan etkisi olmuyor.ben gunde 4 kez fitil olarak kullaniyorm suan hicbir yan etkisi yok.
babyackgz merve0128 7.haftamdan beri kullanıyorum bende fitil olarak kullanmaktan korktuğum için ağızdan alıyorum ilk zamanlar yan etki bana da yapıyordu doktorum gece kullanmamı söyledi bende öyle yaptım hep yatmadan önce içiyorum daha iyi oluyor
merve0128 Tatlisannedilekk şimdi konuştum ki iyiki nöbetçiymiş fitil olarak kullanmamı söyledi teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için
Elifdoan merve0128 doktoruna gidip sorsana, yok içme desek bebeğini kaybetsen kim verir bunun hesabini? Demekki riskli bir durumun varki progestan verilmis. Bir anda almayı bıraksan bebeğe birşey olsa o zaman napican
merve0128 Elifdoan farkındaysan bütün yorum cevaplarımda doktorla konuşim yazmışım sadece benden başka yaşayan var mi böyle büyük yan etkiler sormak istedim bu kadar merak etme sen doktora sormadan ne ilaç bırakın ne ilaca başlarım ben bence hepsini okuyup yorum yazman daha mantıklı olurdu