Asrinbaby amin Allah razı olsun. Olur mu öyle şey sakın öyle düşünme insanlar evlat sahibi olmak için kaç senelerini harcıyorlar paralarını harcıyorlar tedaviler görüyorlar şuan oturup şükretmelisin. Normal doğumun da sezaryenin de artısı eksisi var onun için illa şu çok mantıklı demek yanlış olur diye düşünüyorum. Erken ayaklanma olarak normal doğum diyolardı ben en çok onun için normal doğumu istedim hem sütüm erken gelir hem erkendem toparlarım diye. Ama sezaryenle de hemen kalktım tabiki dikişleriniz oluyor tabiki dikkat etmeniz gerekiyor ama günlük işlerinizi engelleyecek kadar olmuyor bebeğinizle ilgilenebiliyorsunuz önemli olan da bu. Eğer çok korkuyorsan haddime değil tabiki ama sezaryeni tercih edebilirsin. Kesinlikle tamamen uyuşturma hiçbir şey hissetmiyorsun belinden iğne vuruyorlar 2dk içinde ayağını kaldır diyolar yok kalkmıyor yani öyle güzel uyuşuyor😊 Bi de komik oluyor biliyo musun sen heyecanla beklerken onlar muhabbet ediyor şarkı söylüyor falan olağan birşey gibi doğumu yapıyorlar sen hiçbirşey hissetmiyorsun sonra bi bakıyosun bebiş ağlıyor. Ve kesinlikle uyanık olmalısın o bebeği duyduğun an, bebeği sana getirdikleri an anlatılmaz yaşanır kesinlikle kaçırmamalısın aranızdaki anne bebek iletişimi için. Ve sonrasında odana güle oynaya gidersin, bebeğini görürsün emzirmeye çalışırsın yani uyanık olmak çok önemli ve emin ol hiç korkacağın birşey yok iki gece hastanede kalıyorsun ağrı kesici verip duruyolar . Sadece ilk gece dikişlerin etkisinden ağrını çok hissetmesen de yatıp kalkarken biraz zorlanabilirsin o kadar da olsun canım ameliyat olmuşsun😊 Demem o ki korkma sen annesin ve evladına en güzel şekilde kavuştursun Rabbim😊