DilanArven Allah razı olsun😊 @Asrinbaby ‘ye uzun bir cevap yazdım ona bakarsanız yardımcı diye düşünüyorum. Uyuşma konusu şöyle, anestezi doktoru belinin arkasından bi iğne vuruyor ve 2 dk içinde belden aşağınız uyuşuyor. Ayağını kaldır diyor sen güya kaldırcam sanıyosun ama tık yok😂 Sonra başlıyolar sezaryene, şarkılar söylüyolar muhabbet ediyolar derken bi ağlama sesi🙈😍😍 Yanına getiriyolar seviyosun öpüyosun sora bebişi odaya gönderip seni dikişlerini yapıyolar yarım saat falan sürüyor. Ben 12:30da doğum yaptım, ayaklarım akşamüstü açılmaya başladı. Akşamında da serumlar bitince kalkmamı istediler öyle kalktım. Sondayı da o arada çıkardılar. Ama karnındaki uyuşukluk hemen geçmiyor hala karnımın üstü uyuşuk çünkü sezaryen sırasında kestikleri yerde sinirler de vardı malum ondan dolayı his azalıyor. Hastaneden çıkınca ağrı kesici veriyolar parol idare ediyor yani ev işlerini bile yapabiliyorsun ben öyleydim herkes benim gibi sezaryen nasip etsin. Rabbim doğalını nasip ederse normal olsun korkmadığınız şekilde ama olduki sezaryene alındınız korkmayın eskisi gibi değil dikişler de eriyen dikiş kendi kendine gidiyor siz birşey yapmıyorsunuz. Durum budur😊