derinozkaya 32+6 dan selam kızlar kaç gün kaldı nası gidiyor benim son 37 günüm 👋🏻 https://imgyukle.com/i/SkU4Yf
Gebegunlugu derinozkaya gerçekten neden karin yamuk olur benim ki de hep solda acaba hep sol mu şiş olacak karnimizmi yamukki
derinozkaya Gebegunlugu bazen yer değiştiriyor ama ısrarcı bi sekilde sağda yuvarlanıp oturuyor canım kızım 😹
derinozkaya Annekuzusu23 oy birşey kalmamıs sanada ikili sayılara düsünce hızlı geciyor tabi son iki haftaya gelene kadar erken konusmamak lazım 😬 amin hepimiz insAllah 🤲🏻
Dk72 Benimde bazen sağ bazen sol tarafa yamuluyor sanırım poposu ya da kafasını dayıyor ayırt edemiyorum.
Yasemin00 derinozkaya Daha doğmadan yamultuyolar bizi 😕bu demek oluyorki hazır ol anne geliyorum yamultmaya diyolar 🤣🤣🤣
Yasemin00 derinozkaya canım ilk hamileligim dehil ama ilk gibi tabiki buda 12 yıl aradan sonra 3 gebelik benim bu17 yasında bir kızım 12 yasında bir oglum var buda kız nasipse ama ilk gibi tabi heycanlıyız ailecek 🤗
Serena derinozkaya bu hafta şişmeye başladım bian önce doğurmak istiyorum artık inşallah 37-38 haftada dogururum 40 haftaya kadar kalmak istemiyorum bende 😅