Mybabygil48-annesi Ilawka hayır canım onu kanamam olduğu gün yaptılar hastanede.sonrasında da sevk ettiler başka hastaneye.
Ilawka Mybabygil48-annesi Mybabygil48-annesi kac haftada geldi bebeyiniz doye sormustum. Bende cok tedirginim plaenta previa oldugu icin bende tamamen kapatmis rahim alinmasi soz konusu
Blackkcat Ilawka inşallah canım güzel dualrın için teşekkürler💕Sağlıkla alalım kucaklarımıza yeter ki,benim plasenta previa ile ilgili açtığım konuları gördün mü,araştırmaktan kafayı yiyecektim az daha artık ne olursa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ilawka Blackkcat kafa kalmamis o kadar post okuyorum ki artik isimleri bile karistiriyorum. Bir is yapmayinca plasenta previada hep uzaniyorum otiriyorum.hep postlar ve bilgiler ediniyorum
minnosthecat İçiniz rahat olsun. Eminim en kısa zamanda bu sabırsız kızımız küvezde de sabırsızlanır bir an önce sizin kucağınıza gelir. Allah bir an önce kavulmayı nasip etsin inşallah. 💕
Mybabygil48-annesi minnosthecat minnosthecat amiiin canım inşallah🙏🙏 burnum sızlıyo gelsin kavuşalım bian önce🙏😘
Mybabygil48-annesi Hamissanne plesenta previa da normal doğurma şansınız malesef yoktur.bu sebeple sezeryan oldum