Blackkcat Mybabygil48-annesi her saat için bile şükrediyorum gerçekten,kanama olmadığım her güne dualar ediyorum herkese🤲🏻🤲🏻Hiç kalkmıyorum hep yatıyorum elinden gelen bu kadar
Mybabygil48-annesi nil_sugra inşallah canım🙏😘 bnde normalde evde yalnız duruyordum.o gün arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim.iyiki gitmişim yalnız olsam sonucu daha farklı olabilirdi.Allah ım bana da göstersin bian önce kızımla vakit geçirmeye başlayayım.🙏🙏🙏
Ilawka Pelimum evet malesef bu gunumuzede sukur hayirlisi olsun insAllah evet bende kapatmis be yapisdigindan subheleniyolar.Allah yardimcimiz olsun insAllah🙏🏻
Blackkcat Ilawka canım yapışıp yapılmadığı ameliyatta ancak netleşir dediler eğer planlı sezerysn olursa mr çekilebilirmiş,rahim alınma ihtimali zaten var hakkımda ve herkesin hakkında hayırlısı olsun diyorum🤲🏻🤲🏻
Ilawka Blackkcat mr da gozukuyo zaten. Bende istemedim mr. cunku ameliyatda zaten bilinyo.hakkomizda hayirlisi olsun insAllah🙏🏻InsAllah sag salim bebeyimize kavusuruz ve sag salim buyuturuz organimizda korunur insAllah amin
Mybabygil48-annesi Ilawka benimkisi tamamen kapatmamış o yüzden bir umut yukarı cıkmasını bekliyorduk
mutluu-annee Mybabygil48-annesi rabbim tez vakit sağlıkla kavuşturur bebegine seni inşallah rabbim korusun onu 🙌
Ella14 Mybabygil48-annesi Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin🤲🏼onu görünce bütün sıkıntıların çektiklerim bitiyor..
Ilawka Blackkcat Allah sag salim kucagimiza almamizi buyutmemizi nasio etsin insAllah organimizida korusun insAllah hakkimizda hayirlisi olsun🙏🏻Butun hamileler sag salim kucaklarina alib buyutsunler ve kim hamile kalmak istiyors Allah ona da bu guzel duyguyu yasatsinn inSAllah amin
Blackkcat Ilawka inşallah canım güzel dualrın için teşekkürler💕Sağlıkla alalım kucaklarımıza yeter ki,benim plasenta previa ile ilgili açtığım konuları gördün mü,araştırmaktan kafayı yiyecektim az daha artık ne olursa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah