Bsrozdmr1305 İki senedir sebepsiz infertilite ile çocuk hasreti ile mücadele ediıyorum . Bugün aşılama başlandı ilk iğnemi olacağım ve neler olacak merak ediyorum 🙈bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum 🙏
Sinem611 Bsrozdmr1305 inşallah güzel sonuç alırsınız bence hiç stres yapma aynı saatte iğnelerine dikkat et başka hiç birşey yok cnm bende yaptırdım sebepsiz infertilite sonuç cumartesi belli olucak
Anneolmayahasret Bsrozdmr1305 insallah guzel.sonuc alirsin canm.. sakın stres yapma hep pozitif ol ignelerini hep ayni saatte yapmaya ozen göster💜 tedbir senden tevekkül allahtan🌸🌸🌿🌿
vuslatim34 Bsrozdmr1305 bol su iç canım birde iğneleri aynı saatte bol bol dua ile vur.inşallah güzel haberlerle dönersin.Benimde 2 senedir sebebsiz olmuyor.Rabbim tez vakitte nasip etsin .💚🧡💛
Bsrozdmr1305 Sinem611 aaa öyle mi siz ne zamandır uğraşıyorsunuz ? İğne ile mi yoksa hapla mı tedavi uyguladılar 😌
Anneolmayahasret Tontinimontin zaten sıkısık yapiyolar canm asilama yi bize ait bisey degil yani sıkısık olup olmamak☺️☺️
Tontinimontin Anneolmayahasret demek istediğim ekstra fazladan sıkışık olman benim öyleydi çünkü girmeden önce bi yerde denk gelmişti okudum yazan kişi aşırı sıkışık yaptırdım ve faydasını gördüm demişti bende öyle hatta aşılama yapılıp bitti bi anda yatakta altıma kaçırmıştm sonra ağladım falan ama çok şükür tuttu🤗
Anneolmayahasret Tontinimontin bende asiri sikısik girmistim ama dr yarisini sonta ile bosaltmisti daha yokmuydu diye🤣🤣rahim sissin yeter abartmaya gerek yok demisti🤭 tabi nasip kismet bu isler kuzum saglikli dogumlar dilerim sana🥰🥰🧚♂️
Tontinimontin Anneolmayahasret ben valla o kadar uğramıştım onu biriktirmeye 🤗 amin inşallah teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de sebebi psikolojikti maalesef her şeyimiz normaldi ama olmuyordu sonra bunu deneyelim dedik oldu çok şükür
Bsrozdmr1305 Tontinimontin bizimde öyle işte sebep yok 🤷♀️Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️Bize de o günleri göstersin inşallah
Anneolmayahasret Tontinimontin bizde iki kere denedik ama esimde sorun oldugu icin sansimiz cok dusuktu tutmamisti zaman kaybiydi bizim icin🌿rabbim kimseti evlatla sinamasin yasayan bilir derlerya gercektende oyleymis💜💜
Bsrozdmr1305 vuslatim34 iğneler bir saat sonra elimde olacak inşallah kendim nasıl yapacağım bilemiyorum da bir sürü video izledim ama korkuyorum 😌amin hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Tontinimontin Anneolmayahasret evet maalesef öyle sizi anlıyorum Rabbim en tez zamanda sizede verir inşallah, keçiboynuzu falan deneyin muhakkak
Anneolmayahasret Tontinimontin amin canim insallah.. ikinci tup bebegim tutmustu ama onuda 7 haftalikken kaybettim kromozom sonuclarini bekliyoruz ona gore yeni tedaviye basliycaz rabbim buyuk insallah nasip edicek🥰🌸🌸allah razi olsun 🌿🌿
Asilmom50 Bsrozdmr1305 ben de aşılama ile hamile kaldım canım aşılamadan sonra 3 gün duş alma yat dinlen ananas ve kabak çekirdeği ye elini karnına koy ya varis çek aşılama esnasında bile elin karnında bu esmayi söyle inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🤲🏻
Bsrozdmr1305 Asilmom50 bugün hastenede beklerken bile hep bunu söyledim girerken çıkarken hep dua ettim allahım hakkımda hayırlı olanı nasip et dedim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🤲🏻