minikcasper Merveeeeeeeeeeeeeee irademize sahip çıkmalıyız. Doğduğunu düşün o bebeğe ellerimizle zehir verir miyiz asla dimi vermeyiz ben öyle düşünüyorum. Aklına getirme film izle şeker falan at ağzına meyve kuruyemiş ye sanki daha önce içmiyomuşsun gibi düşün aklına getirirsen sürekli kendine eziyet edersin tekrar başlarsın bide aman aman canım dikkat etmeliyiz.
Merveeeeeeeeeeeeeee minikcasper haklısın tabi. Tutuyorum işte kendimi Rabbim sağ sağlım kuçağımıza almayı nasıp etsin🤲🏻
Nur1126 Merveeeeeeeeeeeeeee ben doktorun söylediği lafla kestim bana dediki bir tane sigara iç o bebek düşsün bilki o içtiğin sigara yüzünden dedi bir daha da içemedim
juliet Merveeeeeeeeeeeeeee hemen bıraksmıyorsan azaltarak bırak. Çalışıyorsan mesela iş yerinde içme eve gelince limit koy kendine 1 veya 2. etrafındaki herkese bıraktığını söyle daha etkili olur. Zamanla yavaş yavaş bırakıyosun zaten böyle olunca. Eğer çalışmıyosan da evde uyugulamaya çalış bunu. Yok azaltamam dersen direk kes doğumdan sonra istediğin gibi içersin ama şu an onun viCdan azabanı yükleme kendine.
Superisiiiii Bunun önerisi bile olması beni üzüyor yanlış anlamayın kınamıyorum bende arada bi 2 duman içiyorum çok nadir haftada oda çektikçe içim acıyo içmeyelim onun minicik ciğerleri bunu kaldırmaz😭
Superisiiiii Merveeeeeeeeeeeeeee Evet paket içenler var 5-6 diyen çok okudum benim kuaförümde içiyo kadına şaşırıyorum püfür püfür abla dedim nasıl kıyıyosun aman bişey olmaz diyo bak düşün bunu yazarken tekmeledi karnımı ben buna nasıL kıyiyim
juliet Merveeeeeeeeeeeeeee çok zorlanıyosan strese sokma kendini. Sigrayı şu anda bırakın kitabı var gerçekten çok etkili