Betul_bakiiii KubraSS- öyle miymiş benim tam tersi bebeğim erkek ama belimde bişey yok kasık karın ağrısına ölüyorum 38 haftalığız
KubraSS- Betul_bakiiii kaşık hiç çekmedim canım sancı seklinde nasıl olur bilmiyorum ağrılarım batmalarim oldu ama benimkide belden hep aynen genelde öyle derler canim
KubraSS- Burcuyyy canım bebek toplanıyor ve belli aralikla geliyor ve biraz sürüyor :) ama gelen sancı araları kısa olması lazım
sdadcr KubraSS- aralıklı aralıklı gelip gidiyo sürekli valizi her şeyi hazırladık bekliyoruz bakalım paşanın keyfini☺️
Buselensi KubraSS- vakla 35 haftalıgım arada agrım oluyo 33 de nstye baglandım doktor guzel bi sorun yok dedi şimdilerde işte arada agrı oluyo ama sancımı yoksa normalmi bu agrılar hiç bilmiyorum
KubraSS- Buselensi ilk hamileligimde yaşamadım böyle simci Kaç gündür çekiyorum çok zormuş Allah yardımcımız olsun inşaallah
Buselensi KubraSS- ay ben asıl dogumda ki cekecegımız sancıdan korkuyorum valla özele gidiyo olsaydım direk sezeryane alın beni derdim
Annebebe KubraSS- canım ben 37. Haftamdayım nts de çok az sanci görünüyor belim de inanılmaz bir ağrı var
KubraSS- Buselensi kuzum normal doğum kadar güzel bir şey yok ama suni sancı kadarda berbat bir şey yok ben 3 4saat suni sancı çektim 5.6 saatte kendi sancimi ama inan kendi sancım devede kulak kalır
Marysa KubraSS- benimde evde baya ağrım oluyor ama nstde hareket bile etmedi kızım 😂 sadece bir kere 50 yi geçmiş.. doktor da sancın yok dedi.. ama şu an bile karnımda sanki üşütmüş gibi bi ağrı var ☹️ Sizin ağrı nasıl?
HafsaRumeysa KubraSS- aynen cnm sagolasin ilk hamileligimde 40 hafta arti 10 gun gecmisti hic sancim olmamisti ama bunda 1 haftadr kasıklarim belim agriyo surekli baski hissediyorum asagi dogru yarin gunumde belli olacak bakalim hayrlisiyla