Belmaaa [silindi] 5takım 5li hastane çıkışı aldım bir takım da 10lu İnan döndürüp döndürüp giydiriyorum 20 günlük olduk 40a kadar giydiricem sonra alt üst takımlar alıcam. Fazla almayın sık sık yıkanıyor yaz zaten
ikizannesi2985 [silindi] bana da yenidoğan çok alma zaten 1 ay bile giymiyor dediler. O yüzden yenidoğana az alcam, diğer aylar esas alıcam. Eve geleceğini bildiğim insanlara da ben peşinen diyorum, 0-3 ay almayın daha büyük alın diye😀😀görcez bakalım😀
1Vera_ [silindi] canım bana da annem öyle diyor sürekli eşim de biraz o kafada. Ben de diyorum bu bebeği başkalarının getireceği kıyafetlere güvenerek yapmadım. Gelen belki getirecek 6 aylık bir yaş için sene giyer diye düşünecek veya pamuklu mu değil mi dikkat etmeyecek vs vs. Kulaklarını tıkayıp al canım ben öyle yaptım şimdi tüm eşları hazır bebeğimin birileri de getirirse duruma göre bakar giydiririm 🥰
Kelebek1_ [silindi] herkes aynı şeyi söylüyor birincisi içinde bulunduğumuz durumdan ötürü ikincisi çok yakın olmadığı sürece kimse yeni doğan kıyafeti alıpta 10-15 gün içinde sana getirmez onu sanmıyorum temel ihtiyaçlarını sen al da yeni doğan 0-3ay sonrası hediye gelir belki gelmezse bile ilerleyen zamanda ihtiyacına göre alırsın bana da alma dediler ama bende aldım az olmasın fazla olsun eksik kalacağına
Mihrimah41 [silindi] hem kimseye güvenip de almamazlık yapma hem de kimse ilk başta giyeceği kadar küçük bşy alıp gelmez. 3 ay ve 6 aylık kıyafetleri muhakkak kendin alman lazım